<p>De Bilt - de laatste ode van de middag bij een bewoner van de Kubusflat&nbsp;</p>

De Bilt - de laatste ode van de middag bij een bewoner van de Kubusflat 

(Foto: )

Mensen verrast met Muzikale Balkon Ode

  Nieuwsflits

Vrijdagmiddag 5 februari mocht Wilma van Poelgeest, namens MENS De Bilt, samen met Fredrike de Winter met haar accordeon mee op tournee door Maartensdijk, Bilthoven en De Bilt. Zij hebben zes mensen verrast met een Muzikale Balkon Ode. 

De Bilt - Op het moment dat de deur openging, begon Fredrike te spelen: ontroering op de gezichten en geraakt door het feit dat er aan hen werd gedacht, echt hartverwarmend. Het is natuurlijk ook heel bijzonder als iemand speciaal voor jou muziek maakt en voor je zingt. 

Al snel kreeg Wilma zelf ook de smaak te pakken en zong gezellig mee met o.a. Que sera sera, De kat van ome Willem, Marina Marina, Spring maar achterop, een muzikale Wals en Love me tender. Ook een aantal buurtbewoners kwam op de gezelligheid van de muziek af en zong mee, alleen maar blije gezichten. 

Fredrike is dit project gestart tijdens de eerste lockdown tijdens de coronacrisis. Omdat er bij welzijnsorganisaties meestal geen budgetten beschikbaar zijn voor dit soort activiteiten, is zij gestart met crowdfunding en kan op deze manier samenwerken met welzijnsorganisaties in het hele land. 

Deze middag kon MENS De Bilt dan ook aanbieden dankzij giften van veel vele mensen, met elkaar vóór elkaar. Ook particulieren kunnen een Balkon Ode voor een familielid of bekende aanvragen. 

Wilt u meer informatie of meedoen aan de crowdfunding? Kijk dan op de website https://muzikalebalkonode.nl/ of neem contact op MENS De Bilt. 

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden