<p>Het team van Eetcaf&eacute; Van Miltenburg bezorgt 30 maaltijden bij woonvoorziening De Reiger, tot grote vreugde van zowel cli&euml;nten als medewerkers. De Valentijnsactie was een welkome afleiding, en werd door iedereen enorm gewaardeerd. Foto: Janneke Bavelaar-van Miltenburg</p>

Het team van Eetcafé Van Miltenburg bezorgt 30 maaltijden bij woonvoorziening De Reiger, tot grote vreugde van zowel cliënten als medewerkers. De Valentijnsactie was een welkome afleiding, en werd door iedereen enorm gewaardeerd. Foto: Janneke Bavelaar-van Miltenburg

(Foto: Janneke Bavelaar-van Miltenburg)

Valentijnsactie Eetcafé Van Miltenburg voor Reinaerde

  Nieuwsflits

Op Valentijnsdag werden cliënten van woonvoorziening De Reiger van Reinaerde verrast door het team van Eetcafé Van Miltenburg. Aan het einde van de middag kwam er een auto voorrijden. Voor zowel bewoners als medewerkers was er een heerlijke maaltijd met een portie saté, frietjes en sla. Het was een feestmaal!

Bilthoven - Vanwege corona zitten de cliënten van Reinaerde al een tijdje binnen, en dat kan nog wel even duren. Dagbestedingsactiviteiten kunnen niet doorgaan, activiteiten zijn afgezegd en ook is er nu geen bezoek mogelijk. Voor cliënten, die veel behoefte hebben aan sociaal contact, is het een bijzonder lastige tijd. Als goede buur besloot Eetcafé Van Miltenburg daarom om cliënten en personeel van De Reiger een hart onder de riem te steken op Valentijnsdag. De actie èn het eten vielen bijzonder goed in de smaak.

We doen het samen
Samen voor De Bilt bracht beide partijen bij elkaar. Deze netwerkorganisatie stimuleert maatschappelijk betrokken ondernemen in gemeente De Bilt en versterkt zo de lokale samenleving.

Ook iets doen?
Wilt u een soortgelijke actie opzetten of heeft u een ander idee om mensen een hart onder de riem te steken in deze tijd? Neem dan contact op met Judith Boezewinkel van Samen voor De Bilt via: judith@samenvoordebilt.nl of 06 - 11 56 49 57.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden