Foto:

Win een heerlijk paasdiner van De Witte Zwaan!

  Nieuwsflits

Wie gun je een heerlijk viergangendiner met Pasen? In samenwerking met De Witte Zwaan mogen wij een culinair viergangendiner voor twee personen weggeven. Meedoen is eenvoudig. Vertel ons met wie jij graag zou willen eten en wie weet zitten jullie binnenkort thuis te genieten van een uitgebreid paasdiner.

De Bilt - Met Pasen zijn het altijd leuke tijden in De Witte Zwaan. Timo Agterberg en Danique Haaksman zetten hun gasten graag in het paaszonnetje met hoogstaande gerechten. Vanwege de huidige situatie bieden zij mensen de mogelijkheid aan om thuis het restaurantgevoel te krijgen met een heerlijk paasmenu. Speciaal voor de lezers van de Biltsche Courant is er een kans om een viergangenmenu voor twee personen te winnen.

Paasmenu

Wat staat er op het menu bij De Witte Zwaan? Timo en Danique hebben het volgende gevarieerde diner samengesteld.

Brioche met lavendel

Voorgerecht | Spicy rundertartaar met limoenblad en pinda

Tussengerecht | Asperge velouté met daslook en 62°C eitje

Hoofdgerecht | Lamsnek met witte asperge en polenta

Dessert | Aardbei, rabarber & basilicum

Doe mee

Loopt het water al bij jou in de mond na het lezen van dit menu? Doe dan mee aan de winactie. Meedoen is eenvoudig en kan op twee manieren:

1. Tag onder ons Facebookbericht op @BiltscheCourant met wie jij graag wilt dineren en waarom.

2. Óf mail met wie je graag dit diner wilt delen naar redactie.bc@dpgmedia.nl onder vermelding van ‘winactie’.

Stuur je antwoord in vóór maandag 29 maart om kans te maken. De winnaar, gekozen uit alle inzendingen, krijgt volgende week een persoonlijk bericht en wordt genoemd in de krant. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Veel succes!

Niet gewonnen, maar wil je toch graag lekker eten? Natuurlijk kun je dan ook het menu zelf reserveren. Het Paasmenu is verkrijgbaar als viergangendiner (€47,50) of vijfgangendiner (extra tussengerecht Vitello Tonato / €55,-) en te reserveren via www.witte-zwaan.nl of 030 2210125.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden