Mindful ouderschap

  Nieuwsflits

Wat kinderen het liefste van je willen als ouder is aandacht en gezien worden. Voor ouders is dit best uitdagend. Zij hebben zo ook hun eigen wensen en behoeften. En soms zijn ze druk en gestresst. Al balancerend en soms struikelend begeleiden ouders hun kinderen naar zelfstandigheid. 

De Bilt - In deze online workshop onderzoekt men hoe je mindful kan zijn in het ouderschap. Dat betekent dat je aandachtig bent naar je kind en aandachtig bent naar jezelf. Met uitleg, oefeningen en vragen onderzoeken de deelnemers hoe ze deze balanceer-act zo goed mogelijk kunnen uitvoeren.

In mei volgt een aansluitende workshop waarbij je mindfulness-oefeningen krijgt aangeboden om momenten van verbinding en van rust en vrede in je gezin te creëren. 

De Zoom workshop Mindful Ouderschap is op 7 april van 20.00 tot 21.30 uur. Met Zoom kun je met elkaar videobellen. Zoom is gratis. 

Ouders voor ouders
De workshop wordt begeleid door Mamaji Godefrooij, is moeder van twee zoons (2010 en 2014) en psycholoog. Zij begeleidt mensen in meditatie en bewustwording. Zie ook: www.onderdeacacia.nl

Deelname is gratis. Je kan je aanmelden via de website: debilt.ouderslokaal.nl. 

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden