Foto: Unknown

Drive Thru BSO van Dijck Kinderopvang de Bilt

  Nieuwsflits

De basisscholen en de kinderopvang zijn al een tijdje open, maar voor de BSO’s is het afwachten. Al sinds half december moeten de medewerkers hun kinderen op de groep missen. Voor de BSO van Dijck, onderdeel van Kinderopvang de Bilt, reden om een heuse Drive Thru te organiseren!

Bilthoven - Waar normaal gesproken zo’n 100 kinderen op de BSO zitten, mogen er nu slechts 20 kinderen naar de noodopvang. Afgelopen donderdag 25 maart kwam daar voor heel even verandering in. Met de coronaproof Drive Thru mochten alle kinderen even langskomen om even gedag te zeggen. 

“De Drive Thru was heel leuk, fijn en gezellig!” vertelt pedagogisch medewerker Sabine Arntz van BSO van Dijck. “Zo waardevol om de kinderen weer even te zien, vragen hoe het met ze gaat, en te horen hoeveel ze ons missen. Ook met de ouders was het fijn om weer even hallo te zeggen.” 

De kinderen hadden hun uiterste best gedaan om er een feestje van te maken. Zo hadden ze de fietsen, petjes en hoedjes versierd en kwamen er zelfs meiden langs die zich hadden opgemaakt. “We hebben mooie tekeningen gekregen met lieve woorden,” vertelt Sabine over de geslaagde middag. “Het was genieten om iedereen weer even te zien!”

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden