<p>Vlnr: Dana Venema, Erika van den Bosch, Jeanette Harmsen, Vivian Veldman en Yvette Nijenhuis (eigen foto)</p>

Vlnr: Dana Venema, Erika van den Bosch, Jeanette Harmsen, Vivian Veldman en Yvette Nijenhuis (eigen foto)

(Foto: )

Biltse in finale verkiezing Secretaresse van het Jaar!

  Nieuwsflits
De 35ste verkiezing Secretaresse van het Jaar is weer in volle gang! De jury heeft vandaag tijdens de halve finale van 2021 de kandidaten gekozen die op 13 april a.s. de strijd aan zullen binden om de titel met de halvefinalisten van 2020. Vivian Veldman uit De Bilt is één van de finalisten.

De Bilt - Vivian Veldman is executive assistant bij Sweco Nederland B.V. Zij neemt het op tegen Dana Venema (HR executive assistant bij Ahold Delhaize), Erika van den Bosch (management assistente bij BAM Bouw en Techniek), Jeanette Harmsen (executive assistant bij Ubbink Centrotherm Group) en Yvette Nijenhuis (directiesecretaresse/managementassistent bij Het Schild).

Jubileumeditie
De verkiezing Secretaresse van het Jaar vindt dit jaar voor de 35ste keer plaats en is een jaarlijks terugkerend eerbetoon aan alle secretaresses, PA’s, management assistants en officemanagers. De verkiezing wordt daarom altijd gehouden aan de vooravond van Secretaressedag, die elk jaar op de derde donderdag in april valt. Deze jubileumeditie wordt gesponsord door Public Support, Corendon en Fleurop.Covid-19
Normaliter wonen honderden vakgenoten de verkiezing live bij. Om de veiligheid en gezondheid van deelnemers en gasten te waarborgen vindt de grande finale van deze jubileumeditie van Secretaresse van het Jaar op 13 april a.s. plaats in hybride vorm. De finalisten, jury en presentatoren zullen live bijeen zijn in het Corendon Village Hotel Amsterdam en alle toeschouwers kijken en stemmen digitaal mee.

Activiteiten van de winnaar
Behalve de titel 35ste Secretaresse van het jaar en het ambassadeurschap voor het secretaressevak, staat de winnaar een uitdagend jaar te wachten. Zo maken ook presentaties over het vak aan collega’s, bedrijven en overheden, en radio- en tv-interviews deel uit van de activiteiten van de ‘Secretaresse van het jaar’. Mogelijk hoort daar ook dit jaar weer een uitnodiging voor de uitblinkerslunch van het Koninklijk Huis bij.

De Co-manager
Het thema van de verkiezing is ‘De Co-manager’. Wat is een manager zonder haar of zijn rechterhand? Als secretaresse doe je veel meer dan alleen typen en afspraken inplannen: je regelt, organiseert en ontzorgt. Kortom: met jouw helicopterview maak jij jezelf onmisbaar.

De finale van ‘Secretaresse van het Jaar’ bijwonen? 
Aanmelden kan via de website schoevers.nl/secretaresse-van-het-jaar. De finale van de 35ste verkiezing wordt gehouden op 13 april 2021, van 19.00 tot 20.30 uur.

Vlnr: Dana Venema, Erika van den Bosch, Jeanette Harmsen, Vivian Veldman en Yvette Nijenhuis (eigen foto)Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden