Foto:

Feestelijke opening jeugdseizoen LTV Meijenhagen

  Nieuwsflits

Afgelopen zondag 28 maart vierde LTV Meijenhagen in De Bilt de opening van het nieuwe tennisseizoen voor de jeugd. De banen zagen er spic en span uit dankzij intensief voorjaarsonderhoud dus er kon naar hartenlust worden getennist. 

De Bilt - De opkomst was groot! Bijna alle jeugdleden van 6 tot 12 jaar waren aanwezig en ook de jeugd vanaf 12 jaar deed mee. Daarnaast mocht de club wat nieuwe gezichten verwelkomen. Toen zelfs de zon zich liet zien, was het feest compleet. Vanwege de coronamaatregelen konden ouders jammer genoeg niet het terrein op maar dat leek voor zowel de ouders als de kinderen best even lekker.

Tijdens de ochtend werden vele wedstrijdjes gespeeld, zowel single als double. De kinderen waren ingedeeld met leeftijdsgenoten. Iedereen had zichtbaar plezier en kon lekker veel oefenen. En dat allemaal coronaproof in de buitenlucht. Er werden dan ook talloze mooie ballen geslagen. En om de start van het seizoen nog feestelijker te maken konden de kinderen tijdens de pauze genieten van wat lekkers.

Op zondag 11 april en op zondag 18 april vinden nog twee open jeugdochtenden plaats voor kinderen en jeugd vanaf 6 jaar. Ook niet-leden zijn welkom, dus neem gerust je vriendjes en vriendinnetjes mee! Voor kinderen van 6-12 jaar duurt de ochtend van 10.00 uur tot 12.00 uur. Voor kinderen vanaf 12 jaar van 11.30 uur tot 13.30 uur. Voor iedereen geldt: graag uiterlijk de dag van tevoren even inschrijven, dat kan via jeugd@meijenhagen.nl.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden