Foto: Corne Clemens Fotografie

Vivian Veldman is Secretaresse van het Jaar!

  Nieuwsflits

De winnaar van de 35e verkiezing ‘Secretaresse van het Jaar ’ is bekend. Vivian Veldman uit De Bilt, executive assistant bij Sweco Nederland, is op 13 april gekozen tot de nieuwe ambassadeur voor het secretaressevak. Vivian woont niet alleen bij haar werk om de hoek maar staat altijd voor het bedrijf klaar en helpt waar ze kan: dienstverlening zit in haar DNA. Vivian doet ook vrijwilligerswerk bij een dagbesteding voor mensen met dementie en is ‘schrijfmaatje’ voor het Ouderenfonds.

De Bilt - De jubileumeditie van de verkiezing was door de coronamaatregelen extra lang. Mede-finalisten Dana Venema uit Heemskerk, Erika van den Bosch uit Veenendaal en Jeanette Harmsen uit Steenderen waren al in september 2020 tot finalisten gekozen. In maart van dit jaar kwamen Vivian Veldman uit De Bilt en Yvette Nijenhuis uit Wolfheze daar nog bij. Tijdens de hybride finale in het Corendon Village Hotel Amsterdam hielden de finalisten hun presentaties voor de eveneens daar aanwezige jury en voor honderden virtuele deelnemers uit het hele land.

Juryvoorzitter Dianne van de Rijt lichtte de keuze van de jury toe: “Vivian raakt mensen met haar verhaal over haar secretaressecarriere. Ze is fris, puur, heeft humor en een authentieke persoonlijkheid.” In haar presentatie vertelde Vivian over Bibian Mentel, haar grote voorbeeld met wie ze veel raakvlakken deelt, en dat zij als co-manager in control is, maar haar executive het gevoel geeft in control te zijn. Vivian versloeg met haar presentatie haar mede-finalisten Dana, Erika, Jeanette en Yvette.Ambassadeur van het vak
Er staat Vivian als ambassadeur van het secretaressevak een uitdagend jaar te wachten. Als Secretaresse van het Jaar gaat ze presentaties over het vak houden voor collega’s, bedrijven en overheden. Ook het geven van radio- en tv-interviews maakt deel uit van de activiteiten. En wellicht is er ook dit jaar weer een uitnodiging voor de uitblinkerslunch van het Koninklijk Huis.


Jubileumeditie
De verkiezing Secretaresse van het Jaar vond dit jaar voor de 35ste keer plaats en is een jaarlijks terugkerend eerbetoon aan alle secretaresses, PA’s, management assistants en officemanagers. De verkiezing wordt daarom altijd gehouden aan de vooravond van Secretaressedag, die elk jaar op de derde donderdag in april valt. Deze jubileumeditie is gesponsord door Public Support, Corendon en Fleurop.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden