Zomerprogramma MENS De Bilt zoekt ideeën

  Nieuwsflits

De temperaturen beginnen op te lopen en bij MENS De Bilt zijn ze inmiddels alweer de eerste voorbereidingen gestart voor het Zomerprogramma.

De Bilt - Om een leuk zomerprogramma op touw te kunnen zetten is MENS De Bilt op zoek naar vrijwilligers die het leuk vinden om zelf iets te organiseren voor kleine groepjes. De meeste activiteiten zijn gratis, zodat het voor iedereen mogelijk is om iets leuks te doen in de zomerperiode. Voor eventuele materiaalkosten mag maximaal € 5,- per deelnemer worden berekend.

Heb je idee voor een leuke, coronaproof, activiteit? Laat het ons weten vóór 15 mei. Het Zomerprogramma is voor alle leeftijden en zal draaien van 19 juli t/m 31 augustus. Net als vorig jaar zullen we de op dat moment geldende coronamaatregelen zorgvuldig in acht nemen.

Wil je meer informatie of heb je een leuk idee voor de activiteit? Mail of neem contact op met:
Wilma van Poelgeest w.vanpoelgeest@mensdebilt.nl 06-47296337 www.mensdebilt.nl

MENS De Bilt is dé organisatie voor maatschappelijke ondersteuning in de gemeente De Bilt. Onze medewerkers en vrijwilligers ondersteunen initiatieven van inwoners op het gebied van welzijn, wonen en zorg. Zij faciliteren activiteiten, beantwoorden vragen en geven ondersteuning en advies.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden