<p>Voor het tweede jaar wordt de Nierdaagse gehouden.&nbsp;</p>

Voor het tweede jaar wordt de Nierdaagse gehouden. 

(Foto: Nierstichting)

Lopen voor nierpatiënten tijdens de ‘Nierdaagse’

  Nieuwsflits

Na het succes van vorig jaar organiseert de Nierstichting voor de tweede keer de Nierdaagse. Deelnemers wandelen in de maand juli hun eigen wandeluitdaging: met wie, hoe vaak, wanneer en welke afstand bepalen wandelaars zelf. Deelnemers kunnen zich laten sponsoren en dragen daarmee bij aan de genezing van nierziekten.

De Bilt - Veel wandelevenementen zijn afgelast, maar alleen of in een klein groepje wandelen mag natuurlijk wel. Met de Nierdaagse maken deelnemers stappen voor nierpatiënten. Vanuit huis of een andere plek. Ter inspiratie biedt de Nierdaagse ruim 550 wandelroutes in de buurt van iedere deelnemende wandelaar. Verder ontvangen deelnemers wandeltips en is er een fotowedstrijd om aan mee te doen. Of je als deelnemer nu 5 of 50 kilometer loopt. Elke stap telt. Hoe meer gesponsorde stappen iedereen maakt, hoe groter de impact om nierziekten te genezen.

Wandel ook mee met de Nierdaagse en maak stappen voor nierpatiënten. Als de maatregelen het toestaan is er op de laatste dag van de Nierdaagse, zaterdag 31 juli, een gezamenlijke wandeling op een centrale locatie in Nederland. Kijk voor meer informatie en om je voor 1 juli in te schrijven op www.nierdaagse.nl.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden