<p>Leverancier Jeroen Andeweg, Wethouder Madeleine Bakker-Smit, Maarten Moggr&eacute;, Hans Burghouts, voorzitter Hanno van der Steen nemen samen officieel de nieuwe verlichting in gebruik.&nbsp;</p>

Leverancier Jeroen Andeweg, Wethouder Madeleine Bakker-Smit, Maarten Moggré, Hans Burghouts, voorzitter Hanno van der Steen nemen samen officieel de nieuwe verlichting in gebruik. 

(Foto: Mel Boas)

Wethouder Bakker neemt duurzame verlichting LTV Meijenhagen in gebruik

  Nieuwsflits

Wethouder van sport, mw. Madeleine Bakker-Smit van gemeente De Bilt, kwam op woensdag 2 juni 2021 speciaal in de avonduren naar tennisvereniging LTV Meijenhagen om de LED baanverlichting officieel in gebruik te nemen. Deze LED verlichting is een volgende stap in de verduurzaming van de club. 

De Bilt - De oude baanverlichting van LTV Meijenhagen in de Bilt was aan vervanging toe. In lijn met de verduurzaming van de club, nam Hans Burghouts initiatief om te zoeken naar een energie & kostenbesparend alternatief voor de oude gasontladingslampen. Hans: “Bij Meijenhagen zoeken we altijd naar mogelijkheden om te verduurzamen. Er liggen al vijftig zonnepanelen op ons dak en we zijn, vanwege ons inkoopbeleid, zoveel mogelijk een fairtrade vereniging. Het lag daarom in onze ontwikkellijn om over te stappen op LED baanverlichting.”

Wethouder Bakker was onder de indruk van het tennispark, roemde de verduurzaming maar ook de prachtige staat waarin de accommodatie verkeert. Door de inzet van actieve betrokken leden beschikt de tennisvereniging over goed onderhouden gravelbanen, een prachtige tuin met nieuw gazon en nieuwe sponsoren, zichtbaar op de verschillende winddoeken. Een mooie plek voor de leden van LTV Meijenhagen. Nieuwe leden zijn welkom en kunnen op dit moment gebruik maken van de speciale ‘Zomerchallenge’ aanbieding.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden