Een onvergetelijke Vaderdag bij De Kwinkelier

  Nieuwsflits

Op zaterdag 19 juni organiseren de winkeliers van De Kwinkelier een bijzondere activiteit voor Vaderdag. Klanten die op die dag een aankoop doen bij een van de winkels krijgen een prachtige panamahoed cadeau. En dat niet alleen! Je kan ook een bijzondere foto laten maken voor papa. De winkeliers willen deze Vaderdag extra onvergetelijk maken na roerige tijden.

Bilthoven - De winkeliers zijn blij dat de winkels weer volledig open kunnen. Het afgelopen 1,5 jaar is lastig geweest voor iedereen dus wat het bestuur betreft is het weer tijd om leuke activiteiten te organiseren waar ze bezoekers mee verrassen.

Op zaterdag 19 juni wordt winkelunit 3a, in het Kronkelstraatje naast de makelaar, in alle vroegte omgetoverd tot een professionele fotostudio. Heb je een aankoop gedaan bij een van de winkels? Meld je dan met jouw kassabon bij de winkelunit. Op vertoon van de kassabon krijg je een chique panamahoed cadeau. Zet gerust je hoedje op (of af) en neem plaats voor de camera. Strike a pose en maak een flitsende foto!

Je mag een foto maken om cadeau te geven aan papa. Wil je liever met papa op de foto? Dat kan! Iedereen is van harte welkom.

De winkeliers zien je graag op de Kwinkelier en hebben leuke cadeautjes voor Vaderdag.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden