Foto:

Diploma-uitreiking Wellant college op bedrijventerrein

  Nieuwsflits

Geslaagd! Voor het 2e jaar op rij mogen de geslaagde leerlingen van Het Wellant College afdeling Grond, Grond en Infra uit Houten hun diploma op een bijzondere locatie afhalen. Agterberg Bedrijven uit Groenekan biedt op 14 juli hun ruime buitenterrein aan voor de diploma-uitreiking.

Ongeveer 45 studenten worden in het begin van de avond ontvangen in een speciaal ingerichte hal. Onder het genot van een hapje en een drankje wordt er voor gezorgd dat de geslaagden, ook dit jaar weer een bijzondere diploma-uitreiking hebben.

Om de meegekomen familie en/of supporters een indruk te geven van het werkgebied van de student worden op het terrein van het familiebedrijf Agterberg b.v. een aantal geavanceerde machines getoond. 

Agterberg Bedrijven is een familiebedrijf uit De Bilt/Utrecht dat in 1952 is opgericht. Sinds de oprichting van het bedrijf in 1952 is de cultuurtechniek één van de kernactiviteiten van Agterberg. In de provincie Utrecht voeren zij onder ander diverse maaiwerkzaamheden uit, onderhouden plantsoenen, perken en bomen.

Een van de projecten die op dit moment wordt uitgevoerd is het ecologisch onderhouden van de watergangen. Daarvoor wordt met maaiboten, mobiele kranen uitgerust met een maaikorf en een trekker met maai-arm overtollig groen uit watergangen verwijderd om ervoor te zorgen dat de waterdoorstroming en waterkwaliteit op peil blijft.

Daarnaast is Agterberg specialist op het gebied van grond-, weg- en waterbouw en het onderhoud en aanleg van sportvoorzieningen. Na de Giro d ’Italia in 2010 en de Tour de France in 2015, zal Agterberg b.v. een bijdrage leveren aan de organisatie van de Vuelta van 2022.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden