Foto:

Toch nog sportdagen…

  Nieuwsflits

In de laatste week van juni stonden toch nog de sportdagen voor de basisscholieren van de groepen 6, 7 en 8 op het programma. Toch nog, omdat ze in eerste instantie in mei zouden plaatsvinden. Toen konden ze echter niet doorgaan i.v.m. de coronasituatie.

De Bilt -  Maar toen de corona situatie snel verbeterde besloten de gymnastiekleerkrachten van scholenstichting Delta alsnog een poging te wagen. De gemeente stelde de velden beschikbaar en FC de Bilt hun clubgebouw. Nu was het woord aan de scholen. Sommige scholen hadden nog bezwaren en sommige andere scholen konden die week niet, maar uiteindelijk kon er drie dagen gesport worden met elke dag drie scholen.
En het werden prima dagen. Mede vanwege het heerlijke weer konden de kinderen lekker slagballen en aan atletiek doen. Natuurlijk waren de dagen soberder en kleiner van uitvoering dan andere jaren, maar het begin is er weer.
En gezien het enthousiasme van de kinderen en de positieve reacties van de deelnemende scholen is het een goede zet geweest toch nog sportdagen te organiseren. En nu maar hopen dat volgend schooljaar alles weer normaal gaat draaien.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden