Foto:

Eef Hoefakker (85) onderscheiden voor 75 jaar inzet bij Fraternitas

  Nieuwsflits

Het komt niet zo vaak voor; wel bij Gympo!nt De Bilt; iemand die 75 jaar lid is van de club. Op 21-01-1946 werd Eef- als 10-jarige- ingeschreven als lid van CSV Fraternitas De Bilt. Naast al het turnen heeft zij zich in deze 75 jaar enorm ingezet voor Fraternitas. Ook heeft zij vele jaren het penningmeesterschap met verve vervuld.

De Bilt - Tot op hoge leeftijd -en zelfs ook tijdens het 100-jarig bestaan van Fraternitas- heeft zij verschillende hand- en spandiensten verricht en is zij altijd zeer betrokken geweest bij haar club. Door gezondheidsredenen neemt zij nu afscheid. De club is Eef dankbaar en is trots dat zij zich zolang heeft ingezet voor haar Fraternitas!


Op woensdag 30 juni is Eef dan ook door het bestuur en door de twee damesgroepen in het zonnetje gezet. Naast mooie woorden, bossen bloemen, vele kaarten en een prachtige sculptuur werd aan haar, uit handen van haar voormalig turntrainer Jan Brouwer (82), het zogenaamde 75 jarig-bondspeldje van de KNGU uitgereikt. Een unicum in de turnhistorie van de KNGU.


Ook zo fit blijven? Meld je aan voor een gratis proefles van Blij (f) Fit en kijk op de site van www.gympoint.nl/gympoint-de-bilt

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden