Foto:

Streep door Marktdag met Oldtimers

  Nieuwsflits

Met pijn in het hart, is besloten dat de Marktdag met Oldtimers op 12 september 2020 niet doorgaat. De veiligheid en de gezondheid van onze vrijwilligers, deelnemers en bezoekers staat voor op. De volgende editie staat gepland op 11 september 2021.

De Bilt - De organisatie van de Marktdag met Oldtimers heeft voor dit jaar wel een ludieke actie bedacht. De organisatie geeft namelijk eenmalig het digitale magazine Geniet! uit. Hiermee hoopt de organisatie van de Marktdag met Oldtimers voldoende geld binnen te krijgen om het evenement volgend jaar op touw te zetten.

"De mooie dingen die we de afgelopen jaren rondom de oldtimers hebben georganiseerd heeft geleid tot een bijzonder magazine van 60 pagina's", aldus de organisatie. GENIET!, beleef en herbeleef al het moois van de Marktdag met Oldtimers van de afgelopen jaren. Behalve fraaie verhalen en foto's maken acht mooie autoroutes door Midden-Nederland onderdeel uit van de actie. "Alle routes van 2012 tot en met 2019. Daarnaast nog 2 extra routes, de zogenaamde “Rondjes De Bilt”."

Naast de routes is dit magazine ook de moeite waard om door te lezen. GENIET! van de wetenswaardigheden van auto’s die meereden op de Marktdag met Oldtimers van de afgelopen jaren. GENIET! van de foto’s.  GENIET! deze zomer met uw gewone auto of oldtimer van één of meerdere routes in het magazine. Het digitale magazine van GENIET! kost € 14,50 en bestelt u via de website www.oldtimerdagdebilt.nl.

Hans Ouwerkerk
Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden