Kunstmarkt geschrapt

  Nieuwsflits

De 20e editie van Kunstmarkt De Bilt die op 10 en 11 september zou worden gehouden gaat niet. Het coronavirus heeft roet in het eten gegooid..

De Bilt- Onlangs is bepaald dat alle evenementen tot 1 september zijn verboden. En het is nog maar de vraag of daarna evenementen wèl door mogen gaan. Het bestuur van Kunstmarkt De Bilt heeft daarom besloten de editie dit jaar niet door te laten gaan. De organisatie hebben nog wel diverse mogelijkheden onderzocht of het op andere manieren wel door zou kunnen gaan. Echter, de 1,5-meter maatregel en andere geldende reglementen toepassen op duizenden bezoekers in het park, wachtrijen die langer zullen zijn, meer drukte bij de bar en het podium, zijn volgens de organisatie gewoon niet realistisch.

In totaal zetten zo’n 135 vrijwilligers zich elk jaar weer met ontzettend veel plezier, tijd en moeite in om Kunstmarkt De Bilt te organiseren. "We hadden graag de 20e editie willen vieren, maar voor nu is ieders gezondheid belangrijker", zegt de organisatie.

Hans Ouwerkerk
Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden