Foto:

Levend ganzenborden een succes

  Nieuwsflits

Met stralende zon speelden cliënten van Zideris een potje levend ganzenbord op het grasveld naast de Koperwiek. In tweetallen legden ze enthousiast het parcours af en volbrachten de opdrachten.

Buurtsportcoaches van Mens De Bilt organiseerden deze week  het levend ganzenbord voor de cliënten van Zideris. Deze groep mensen woont in de Koperwiek. Zij mogen op dit moment de deur niet uit en ontvangen geen bezoek. Deze gezellige middag was daarom een welkome afleiding voor ze.

De buurtsportcoaches zijn ook op bezoek geweest bij d`Amandelboom om daar levend ganzenbord te spelen. Komende tijd organiseren ze het gezelschapsspel ook bij andere woonzorgcentra in gemeente De Bilt.

Ook iets betekenen?

Samen voor De Bilt nam het initiatief voor de samenwerking tussen Zideris en de buurtsportcoaches en bracht beide partijen samen. Wilt u ook een activiteit organiseren om mensen een hart onder de riem te steken? Neem dan contact met op met Judith Boezewinkel van Samen voor De Bilt: judith@samenvoordebilt.nl

Mariëlle en Els, beiden bewoners van De Koperwiek, waren een super team. Ze hadden het enorm naar hun zin bij het spelletje levend ganzenbord.

Hans Ouwerkerk
Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden