Afbeelding

Irene Badminton Bilthoven speelde op 19 mei haar jaarlijkse slottoernooi

Overig Deel je nieuws

De DO(nderdag) MO(orgen) groep van Irene Badminton Bilthoven (Kees Boeke sporthal) speelde op donderdag 19 mei haar jaarlijkse Slottoernooi. Het seizoen is al weer bijna voorbij en gelukkig kan er weer volop gespeeld worden nu de Corona maatregelen niet meer gelden 

En over Corona gesproken: gebleken is dat veel mensen, mede door de corona maatregelen, het sporten niet (meer) oppakken terwijl bewegen juist zo belangrijk is. NOC*NSF roept nu zelfs op om meer te gaan sporten!Nou, dat kan bij Irene Badminton! Een sport die jong en oud kan beoefenen, of je nu begint of dat je een al geoefende speler bent. 

Op de donderdagochtend wordt er gespeeld van 9.00 tot 11.00 uur en als je wilt kun je eerst beginnen met fitheidstraining, dus waar wacht je nog op? In de maand juni kan er gratis worden gespeeld! Dan spelen wij van 9.00 tot 10.00 uur en daarna koffie.

Irene Badminton wil graag recreatiespelers, jeugd en senioren inspireren en stimuleren om meer (of weer) te gaan sporten. Stuur eens een mailtje naar ons en kom vrijblijvend een keer kijken en sfeer proeven! Meer dan welkom! 

Voor informatie kun je terecht op onze website www.irenebadminton.nl of mail naar info@irenebadminton.nl

advertentie