Afbeelding

Presentatie van koren/muziekgroepen/verenigingen, muziek/zangdocenten met leerlingen in Pomp 41 in De Bilt.

Overig Deel je nieuws

Eerder dit jaar hebben 8 regionale bands een mooi optreden verzorgt bij restaurant Pomp 41 in De Bilt. Als vervolg op de succesvol verlopen bandpresentaties, is Wil Roelofsen, basgitarist van de A.S. Streetband en organisator, van plan dit keer koren, muziekgroepen/verenigingen of muziekdocenten met hun leerlingen de kans te geven zich aan het grote publiek te presentaren en gelijkertijd aan leden werving te doen. 

De presentaties zullen plaatsvinden op zaterdag 10 september a.s. op het terras van Pomp 41 aan Dorpstraat 41 in De Bilt, tijdens de Biltse Marktdag. De Biltse Marktdag trekt jaarlijks tienduizenden bezoekers. Vooral nu de marktdag door corona na twee jaar eindelijk weer gehouden mag worden, zijn de publieksverwachtingen heel groot.    https://marktdagdebilt.nl/braderie

Tussen 10.00 – 17.00 uur krijgen 7 groepen elk één uur de tijd om zich via een optreden aan het publiek te presenteren en leden te werven. In de aanloop naar zaterdag 10 september zal de uiteindelijke groepen line-up met naam en tijd gepubliceerd worden, zodat het publiek weet wanneer welk koor/groep of vereniging op welk tijdstip zich zal presenteren. Voor genoemde deze publicatie mag elke deelnemer ook een korte beschrijving van hun groep aanleveren met daarin bijvoorbeeld wat de groep aan leden zoekt. Zo zijn er een aantal koren die graag kennis willen maken met nieuwe mannelijke leden.    

Alle soorten of vormen van muziek zijn bespreekbaar.  Er hebben zich inmiddels enkele gegadigden gemeld.  

Als mogelijke opvolging van deze presentaties zullen er in de 2e helft van 2022, op zondagmiddagen optredens of eindpresentaties georganiseerd worden op het (open) podium van de Pomp 41. In het voorjaar van dit jaar stonden 8 bands op dit podium.   

Koren, muziekgroepen/verenigingen of muziekdocenten met hun leerlingen die zich aan het grote publiek willen te presentaren en gelijkertijd aan leden werving willen doen kunnen een mailtje met hun informatie sturen naar wil.roelofsen@versatel.nl, zodat Wil jullie kan bereiken om informatie uit te wisselen. 

Bij voldoende interesse gaat Wil Roelofsen deze muziekpresentaties organiseren.

advertentie