Informatiebijeenkomst inclusie en i-coaching Yvonne Sleep

Overig Deel je nieuws

In een inclusieve samenleving heeft iedereen dezelfde rechten en dezelfde kansen om zelfstandig mee te doen op alle terreinen van het leven. Dat kan alleen als men rekening met elkaar houdt en geen drempels opwerpt voor de ander om mee te kunnen doen. Op donderdag 30 juni is Professor Yvonne Sliep, grondlegger van de Inclusie coaching, van 9 tot 11 uur te gast bij KunstenHuis Idea in Zeist om in gesprek te gaan over de noodzaak om inclusief denken en werken de norm te maken. Zij zal tevens een korte workshop begeleiden over de methodiek die zij heeft ontwikkeld. 

Inclusieve organisatie

Kunstenhuis Idea wil voor iedereen in de samenleving herkenbaar, uitnodigend en relevant zijn. Om dit te realiseren is KunstenHuis Idea het gesprek over inclusie aangegaan. Hiervoor is samenwerking gezocht met Art.1 MN, het anti-discriminatiebureau, zij hebben een adviserende rol gespeelt in de ambitie van KunstenHuis Idea een inclusieve organisatie te zijn. Met hun expertise op dit gebied hebben drie medewerkers de training tot inclusiecoach gevolgd, om onderlinge verbinding in de gemeente te bevorderen of te herstellen. Hiermee hoopt KunstenHuis Idea discriminatie te kunnen voorkomen, door empathie en begrip voor elkaars beleving te vergroten. De bijeenkomst op donderdag 30 juni is een eerste bijdrage om de ambitie van KunstenHuis Idea tot uiting te laten komen.

Praktisch

Datum: donderdag 30 juni Tijd: 9.00 – 11.00 uur Locatie: De Klinker, Zeist

Entree: gratis

Aanmelden: ddonders@kunstenhuisidea.nl

Professor Sliep spreekt Nederlands.

Meer informatie over inclusie Netwerk Inclusiecoaching – werken aan een inclusieve samenleving en over de spreker Interview met Yvonne Sliep (inclusiecoaching.nl).

advertentie
advertentie