Afbeelding

UNIEK MUZIEKPROJECT VOOR VOLWASSENEN

Overig Deel je nieuws

Heb je altijd al een blaas- of slagwerkinstrument willen leren bespelen? Of lijkt samen muziek maken je geweldig? Dan is dit je kans!

In tien repetities laten we je ervaren hoe fantastisch het is om samen muziek te maken. 

De eerste repetitie is op vrijdagavond 7 oktober, 19.30 uur in het PVO-gebouw in Soest. Dit belooft een bijzondere avond te worden onder de enthousiaste muzikale leiding van Guus Pieksma, initiatiefnemer van dit succesvolle concept uit Sneek, Friesland en dirigent Mark Beursgens.

Om mee te kunnen doen hoef je geen muzikale ervaring te hebben of noten te kunnen lezen. De repetities duren twee uur en die vliegen voorbij! Natuurlijk is het sociale aspect ook van belang en is er een pauze tijdens de repetitie. Belangrijk: het plezier staat voorop. De repetitieperiode wordt afgesloten met een feestelijk concert. 

 

Wij zorgen voor een instrument en lessenaar. Misschien weet je al welk instrument je wilt bespelen en anders zoek je ter plekke er eentje uit. Verder krijg je een complete lesmap waarin van voor tot achter alles over instrument, lessenaar, noten, ritme etc. stap voor stap wordt uitgelegd. Meer dan 1000 Nieuw Talent Orkest muzikanten in heel Nederland hebben op deze manier een geweldige nieuwe hobby gevonden!

Wat je moet weten

Startdatum:    vrijdag 7 oktober 2022, 19.30 uur - 21.30 uur

Locatie:           PVO-gebouw, Rembrandtlaan 9, 3761 AG in Soest

Voor wie:        Volwassenen uit Soest en omstreken 

Voor aanmelden, vragen en verdere informatie:

Esther Bakker, 06-22298638 of secretaris@pvosoest.nl 

www.pvosoest.nl

advertentie
advertentie