Bennie de billenbijter
Bennie de billenbijter Marcel Oudenbroek

Een uitje voor de koude dagen: de gratis poppenkast bij Bubbles & More

Overig Deel je nieuws

Omdat de koude dagen er weer aan komen, organiseert Bubbles & More in Bilthoven een gezellige binnenactiviteit. “Een leuke ochtend voor kinderen, een fijn koffiemoment voor (groot)ouder.”

Bubbles & More is een klein warenhuis in hartje Bilthoven. Naast een bakkerij, bloemist, eet- en woonwinkel heeft Bubbles al 16 jaar brasserie Bubbles & Blessings. Hier organiseert Bubbles vanaf 25 september elke laatste zondag van de maand een gratis poppenkast. De voorstelling begint om 11:00 uur, duurt een halfuur en is voor kinderen vanaf drie jaar oud.

Telkens iets verzinnen

Eigenaresse Jacqueline Teunissen (62) weet het nog goed: “Toen mijn kinderen klein waren, vond ik het best lastig om telkens weer een leuk uitje te verzinnen. En helemaal iets wat zowel voor hen als voor mij leuk zou zijn. Daarom werd Bubbles een plek voor jong en oud. En organiseren we voor de kinderen het poppentheater: een leuke ochtend voor de kinderen, een rustig koffiemoment voor (groot)ouder.”

De Billenbijter

Deze poppenvoorstelling gaat over hondje Bennie. Hij moet van zijn vader billenbijten, alleen Bennie wil helemaal geen mensen pijn doen. Hij vindt liever een kameraadje om mee te spelen. Maar helaas maak je met billenbijten geen vrienden… Gelukkig ontmoet hij Finn, en ontdekt Bennie hoe hij wél vriendjes kan maken. Het poppentheater wordt gegeven door beroepspoppenspeler Marcel Oudenbroek. Het worden interactieve voorstellingen met (altijd) een goede afloop. 

Bubbles & More

Vinkenlaan 25 

3722 AH Bilthoven

030 228 3882

advertentie
advertentie