Afbeelding
-

FC de Bilt houdt een Meidendag

16 mei 2022 om 10:52 Voetbal

Voor alle meiden en vrouwen van FC de Bilt en omstreken organiseert FC De Bilt op zondag 22 Mei van 11.00-14.00 uur een Meidendag. Iedereen is welkom of je lid bent van een sportvereniging of niet. Je bent welkom.

Deelname is volledig gratis. Je dient je alleen aan te melden via deze link: https://forms.gle/QJaYax7cjFX8fRBk6. Of kijk op de site www.FCdebilt.nl en schrijf je in.

Om ervoor te zorgen dat FC De Bilt voor ieder voetballende meisje van jong tot ouder iets leuks en aantrekkelijks hebben ziet het programma er in grote lijnen als volgt uit:

- Je gaat bij een trainingscircuit meerdere voetbaloefeningen doen waarbij je begeleid wordt door het professionele team van de Utrechtse Voetbalschool in samenwerking met de in de Topklasse spelende van onze eigen MO19-1.

- Er zijn twee professionele voetbalsters uitgenodigd! Maar, we verklappen nog niet wie het zijn! Zij zullen iets vertellen over ervaringen in de Eredivisie, bij het Nederlands vrouwenteam en natuurlijk beschikbaar zijn om op de foto te gaan en handtekeningen uit te delen.

- Een gezellige sfeer met muziek en wat te eten en drinken.

En neem gerust een vriendin(netje)/klasgenoot/buurmeisje mee die geïnteresseerd is in voetbal! Hoe meer meiden des te meer plezier.

We maken er met z’n allen een mooie middag van waarbij we laten zien dat het meisjes en vrouwenvoetbal leeft bij FC De Bilt!

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie