Afbeelding
Marcel van Rijnsoever

FC De Bilt MO13-1 Kampioen Internationaal Toernooi Hattem Trophy

30 mei 2022 om 07:51 Voetbal Deel je nieuws

Met in totaal 35 personen die naar Hattem vertrokken en werden uitgezaaid door vele toeschouwers startte een sportief weekend.

Op Hemelvaartsdag, vertrokken de JO17-3 en de MO13-1 voor het spelen van het Internationale Toernooi in Hattem. De twee teams verbleven in een huis op Summercamp Heino waar ze de eerste dag gezellig samen waren op diverse sportvelden met teams uit andere landen. Op vrijdag speelden ze de eerste wedstrijden en wisten beide teams zich te plaatsen voor de volgende ronde.

Zaterdag op de Finale dag, wist de JO17-3 knap een 8e plaats vast te stellen, in een Sterk deelnemersveld van 16 ploegen.

De MO13-1 wist zich zaterdag ochtend tegen SV Raadt uit Duitsland te plaatsen voor de Finale. In de Finale namen zij het op tegen het Deense Aulum IF. De wedstrijd was van enorme spanning voorzien, de Deense meisjes waren heel sterk, maar de meiden van FC de Bilt zijn voetballend de betere ploeg. De kansen die werden gecreëerd werden nog niet tot doelpunten gepromoveerd. Pas 5 minuten voor tijd wisten de meiden van onze club de 1-0 te maken. De laatste minuten waren enorm spannend, de meiden weten Aulum goed van de goal af te houden en zo het Eerste internationale toernooi te winnen van de Meiden afdeling.  Echt een top prestatie van Robine, Lies, Floor, Karlijn, Rene, Lola, Lina, Lara, Laura, Rowena, Mirte, Silje en Miray

 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie