Afbeelding
GezondOud

Sporten in de buitenlucht; lekker, gezellig en ook nog eens erg gezond.

14 september 2021 om 11:51 Zakelijk

Bilthoven Het is wederom een prachtige dag. Janine (68) springt op haar fiets met een grote lach op haar gezicht, het is weer tijd voor een uur sporten met GO. “Ik ga iedere week naar het Walkartpark in Zeist en het is elke keer weer optimaal genieten. Wanneer ik de hoek om kom fietsen ben ik altijd nieuwsgierig wie er verder allemaal zullen zijn. Ik heb echt al een aantal hele leuke nieuwe mensen ontmoet. Inmiddels sport ik alweer een aantal maanden bij GO en ik merk dat het me erg goed doet. Iedere keer kom ik zo vrolijk en positief gestemd terug van de training. Ik heb meer energie en voel me echt sterker worden.”

Vanaf maandag 20 september ook in Bilthoven

Bij GO kun je het hele jaar door sporten op de mooiste plekken in de natuur. We sporten in de Biltse Duinen, in het Walkartpark, Rhijnauwen en de Korte Duinen. De trainingen zijn professioneel, afwisselend, gezellig en voor ieder niveau goed te doen. Tijdens de training wordt gewerkt aan de conditie, de stabiliteit, de mobiliteit en doen we diverse spierversterkende oefeningen met weerstandsbanden of lichaamsgewicht.

Sporten op je eigen niveau

Wij werken uitsluitend met goed gecertificeerde trainers. Je traint op je eigen niveau. Ieder mens is anders en onze trainers zijn juist opgeleid om ervoor te zorgen dat je op de juiste manier wordt uitgedaagd. Mede hierdoor laat ruim 96% van onze deelnemers weten zich fysiek dan wel mentaal sterker te voelen.

Samen plezier

Omdat wij gezelligheid minstens zo belangrijk vinden wordt er na afloop vaak nog een kopje koffie gedronken. Daarnaast organiseren wij periodiek gezellige activiteiten zoals wandelingen, fietstochten, kunstroutes of museumbezoek waar iedereen vrijblijvend aan deel kan nemen.

Ben je nieuwsgierig geworden? Neem vrijblijvend contact met ons op via 06-53837045 of kijk op 

www.gezondoud.nl. Je kan altijd gratis een proefles komen doen. 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie