Nikki Polder
Nikki Polder WOUTER DE WILD

Genoeg keuze in nieuwe showroom Ambiance Van der Wal Woninginrichting

23 maart 2022 om 14:27 Zakelijk

Advertorial

DE BILT Een welkome en prachtige aanvulling voor De Hessenweg. Nikki Polder, bedrijfsleider van Ambiance Van der Wal Zonwering en Vivante Bekenkamp Woninginrichting, krijgt meerdere keren per dag dit compliment te horen. De winkel op nummer 125 biedt dan ook een keur aan producten voor zonwering, raamdecoratie, overkappingen en woninginrichting. Een prettige, sfeervolle omgeving met gedegen advies. Dat is prettig ‘winkelen’.

Een winkel met de mooiste nieuwste trends maar met een historie die bijna honderd jaar terug gaat. Nikki vertelt: ,,We bestaan al 93 jaar. In 1929 is Johannes van der Wal voor zichzelf begonnen in een glazenwasserij in Hilversum. Sinds 2016 zijn wij ook in De Bilt gevestigd door de overname van Jansen de Bilt Zonwering op de Holle Bilt. Je kan hier slagen voor je woninginrichting met onze ruime keuze aan vloeren, gordijnen, tapijten en shutters. Daarnaast hebben wij een breed assortiment aan verschillende vormen van zonwering en terrasoverkappingen, ook wel tuinkamer genoemd.”

DE TUINKAMER De Tuinkamer verdient een eigen alinea. Nikki: ,,Voor een vriendelijke prijs realiseer je een uitbouw aan je woning. Met een tuinkamer kan je lekker lang buiten genieten, beschut tegen weer en wind, de tuinmeubelen kunnen gewoon buiten blijven staan. Zo verleng je het zomerseizoen en kan je ook in de winter toch buiten zitten. Een tuinkamer is multifunctioneel met een degelijk en stevige constructie en kan uitgebreid worden met diverse extra’s zoals verlichting, verwarming, zonwering en glaswanden. Je haalt buiten naar binnen of binnen naar buiten. Het is maar hoe je het beleeft.”

De tuinkamer heeft een prominente plek gekregen in de fraaie showroom aan de Hessenweg. Een winkel die ‘doet’ in woninginrichting moet zelf het goede voorbeeld geven. Een reis door de showroom voelt dan ook als thuis vertelt Nikki: ,,We hebben deze showroom helemaal ingericht naar de tijd van nu. Onze klanten krijgen hier een warm thuisgevoel. Samen met een vormgever hebben we het huiselijk en gezellig gemaakt. Trots? Ja dat ben ik wel. Ik loop hier rond als ‘een blij ei’. Ik vind het heerlijk als ik merk dat de klanten zich comfortabel voelen.”

LEUKE ACTIES Op de Hessenweg 125 is voor elk interieur de juiste zonwering aanwezig. Trends? ,,Die zijn er wel”, zegt Nikki. ,,Maar elk huis of pand heeft haar eigen uitstraling en sfeer. Wat bij de een mooi is daar kies je bij de ander voor een alternatief. Bij ons vind je een ruim aanbod in verschillende kleuren, materialen en dessins. Of je nu kiest voor lamellen, jaloezieën of rol- en vouwgordijnen. Wij hebben de mooiste producten van Luxaflex. Natuurlijk zijn wij op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen. Zoals bediening via de app op je smartphone. Wij regelen alles; inmeten, bestellen, monteren, dat doen we ook met vloeren en gordijnen.”

Hoewel de showroom al een aantal weken haar deuren geopend heeft is er in de week van 21 tot en met 26 maart een officiële openingsweek waar leuke acties de bezoekers verrassen. ,,Kom gerust kijken en laat je inspireren”, vertelt Nikki enthousiast. ,,Met een hapje, drankje en een goody bag voor elke bezoeker zorgen wij voor een open ontvangst.”

Ambiance van der Wal Zonwering en Vivante Bekenkamp Woninginrichting - Hessenweg 125, 3731 JG De Bilt        - debilt@ambiance.nl / 030 220 38 84

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie