Carla van der Vlught runt samen met haar partner Margret de juwelierswinkel Duvolee.
Carla van der Vlught runt samen met haar partner Margret de juwelierswinkel Duvolee. Duvolee Juweliers

Duvolee Juweliers – al 23 jaar een begrip

5 april 2022 om 13:08 Zakelijk

BILTHOVEN Carla van der Vlugt opende januari 1999 haar juwelierswinkel Duvolee in de Kwinkelier in Bilthoven. De afgelopen jaren zorgde deze vakvrouw en gediplomeerd goudsmid én horlogemaker er samen met haar partner Margret voor dat Duvolee ook buiten Bilthoven een begrip werd.

AUTHENTIEK Sieraden zijn veel meer dan een product beamen ze beiden. Carla: “Net zoals kunstwerken vertellen sieraden ook een verhaal; het zijn weergaven van herinneringen of verbintenissen.” Goed luisteren is volgens beiden het geheim voor de juiste vertaalslag naar een persoonlijk sieraad. “Soms vind je dat in een bestaande sieradencollectie en soms niet. En soms kiezen klanten bewust voor een uniek en ambachtelijk gemaakt sieraad. Bij Duvolee kan je voor beide opties terecht.”

Inmiddels is Duvolee alweer bijna vier jaar in Driebergen gevestigd. In het pand aan de Traaij 98 kunnen de ondernemende vakvrouwen hun gedachtegoed ‘elke levensfase verdient een sieraad’ beter inhoud geven lichten ze toe. Naast sieraden en horloges voor alle leeftijden vind je in winkel tevens een modern atelier; een authentieke werkplek waar inmiddels drie goudsmeden werken aan opdrachten, vermakingen, reparaties en de eigen collectie NovabyDuvolee. 

Een erfstuk dat eigentijdser mag of een trouwring van een overleden partner die als hanger gedragen kan worden? Een kapotte ring van oma vermaken tot een nieuw trendy sieraad? Duvolee is anno 2022 veel meer dan een verkooppunt van sieraden. In het ruime en goed bereikbare pand aan de Traaij komen vakmanschap, service en passie voor klassieke en trendy sieraden samen. Onderscheidend en anders willen zijn is een belangrijke drive voor beide dames. Door hun jarenlange ervaring hebben ze oog voor hoe een sieraad gemaakt is. Daarom kopen ze alleen merken in die tot in de details goed afgewerkt zijn en bestaan uit mooie, hoogwaardige materialen. Ook de eigen collectie NovabyDuvolee en alle sieraden in opdracht worden van de beste kwaliteit edelmetalen en edelstenen gemaakt.

Carla en Margret bruisen van energie en zitten vol ideeën. ‘Wij zijn continu bezig om de klant te inspireren en de aanschaf van een sieraad of horloge tot een speciale beleving te maken”, licht Carla toe. “Niets is persoonlijker dan een sieraad én niets gaat boven een persoonlijke service. Het geeft ons veel voldoening als een klant tevreden de deur uitloopt en op een later moment nogmaals komt. Een deel van ons klantenbestand woont in Bilthoven en omgeving. Onze service en kwaliteit is nog hetzelfde als toen we in Bilthoven zaten. In Driebergen bieden we echter veel meer mogelijkheden.” 

Duvolee Juweliers
Traaij 98, Driebergen / duvolee.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie