Johan Oosterman is eigenaar van Domino's Pizza De Bilt.
Johan Oosterman is eigenaar van Domino's Pizza De Bilt. Eigen foto

‘Al mijn liefde zit erin’

13 april 2022 om 09:35 Zakelijk

Johan Oosterman deelt passie voor pizza’s met winactie

DE BILT Al jaren is Domino’s aan de Looydijk een bekend adres voor pizza’s. Sinds juni mag ondernemer Johan Oosterman zich de eigenaar noemen van de zaak. Een grote stap, die het meer dan waard is.

Helemaal vreemd is zijn carrière in de pizzawereld niet. “Ik ben ooit zelf gestart als bezorger als mijn bijbaantje,” vertelt Johan. Hij had echter niet verwacht dat hij later eigenaar zou zijn van een pizzazaak, want hij koos voor de studie Ruimtelijke Ordening en Planologie. Via een vriend kreeg hij de kans om een leidinggevende functie te vervullen bij de Domino’s. Na het afronden van zijn studie zag Johan een kantoorbaan niet zitten en maakte hij definitief de overstap naar een carrière in het pizzavak: “Het was een lastige keuze, maar ik ben blij dat ik het gedaan heb.”

UITDAGING Sinds juni mag Johan zich de eigenaar noemen van het Domino’s filiaal. Het is zijn eerste eigen zaak en die betrokkenheid merk je. “Het is leuk om met een jong team te mogen werken,” vertelt Johan enthousiast. “Elke dag is weer een uitdaging. Zo willen we in De Bilt en Bilthoven binnen 20 minuten een warme pizza bezorgen. Dat was in het verleden nog wel eens anders.” 

LIEFDE Of je zin hebt in een Pizza Perfect Pepperoni, Pizza BBQ Mixed-Grill of een Pizza Margaritha - bij Domino’s ben je bij het juiste adres. Ook staan er vegan en glutenvrije pizza’s op het menu. Daarnaast zijn de sandwiches en de desserts ook een aanrader. Elke dag probeert het team onder leiding van Johan er weer een pizzafeestje van te maken. “Het is hard werken, maar wel heel leuk,” zegt de ondernemer. “Al mijn liefde en energie zit hierin.”

Domino’s ligt aan Looydijk 128 in De Bilt en is elke dag open voor bezorging en afhalen. Bestel je pizza’s via https://www.dominos.nl/, bel naar 030 2081015 of kom langs in het filiaal.

WINACTIE

Speciaal voor de lezers van de Biltsche Courant houdt Johan een winactie. Hij geeft 3x vijf pizza’s weg. Wil jij met je familie, vriendengroep of buren kans maken op een leuk pizzafeestje? Maak dan de volgende slagzin af:

’Pizza’s eten van Domino’s is een feestje ….’

Stuur je slagzin met je contactgegevens (naam, adres, telefoonnummer) op naar biltschecourant@bdu.nl. In de volgende editie maken we bekend wie de winnaars zijn. 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie