Tas & Meer aan de Slotlaan heeft een opvallend versierde pui.
Tas & Meer aan de Slotlaan heeft een opvallend versierde pui. Stan Bos
ZAKELIJK

Tas & Meer ook voor werktassen, kleding en portemonnees

25 oktober 2022 om 17:16 Zakelijk

ZEIST Met de herfstkriebels in de buik heeft Tas & Meer op de Slotlaan, schuin tegenover C&A, haar collectie ingericht op het laatste deel van het jaar. Nieuwe werktas nodig? Of behoefte aan nieuwe dames- of herenhandschoenen? Bij Tas & Meer geven ze u graag het juiste advies.

door Stan Bos

De zomer is nu echt achter de rug, alle vakantieverhalen zijn verteld. ,,Dan merken wij dat mensen vaak zin hebben om iets nieuws aan te schaffen voor hun werk, bijvoorbeeld een mooie laptoptas”, vertelt eigenaresse Carla Schoen van Tas & Meer. 

MOOIE COLLECTIE ,,Er zijn allerlei varianten. Zo hebben we een mooie collectie van Castelijn & Beerens voor mannen. Dat zijn mooie, strakke en zakelijke tassen, maar we hebben ook een collectie in het groen, geel of grijs. Die aparte kleuren zie je niet snel.’’


VROUWELIJKE LAPTOPTASSEN Ook voor vrouwen die voor hun werk met een laptop op stap gaan, is er genoeg keuze. Bijvoorbeeld van de nieuwe collectie van FMME. ,,Een echte vrouwelijke collectie laptoptassen’, zegt Carla. ,,Die hebben we in een uitvoering van bruine Croco, dus een krokodillenprint. Daarnaast hebben we ook laptopschoudertassen.

Of juist de kleurrijke collectie van Gigi Fratelli, bijvoorbeeld in het groen, oranje of blauw. Die schoudertassen zijn in allerlei kleuren verkrijgbaar.”

’GEWONE’ NIEUWE TAS Voor vrouwen die toe zijn aan een ‘gewone’ nieuwe tas hebben bij Tas & Meer genoeg keuze. De winkel heeft de nieuwe collectie van Claudio Ferrici binnen, een mooie smeltkroes van stijlvolle, Nederlandse tassen die het bedrijf in eigen land ontwerpt, maar in Italië laat maken. 

KLEDING ,,We verkopen ook kleding zoals sjaals, truien, lange broeken en heerlijke vesten om in weg te kruipen. Maar ook hippe broeken voor het najaar en de winter. Daarnaast hebben we een kleine collectie damesjassen. Vrouwen én mannen kunnen bij ons ook terecht voor mooie, leren handschoenen met verschillende voeringen zoals wol en fleece. 

KUNSTSJAALS Ook onze kunstsjaals, met afbeeldingen van Vincent van Gogh en Frida Kahlo zijn populair, net als onze effen sjaals in verschillende kleuren.”

PORTEMONNEES Niet alleen qua tassen en kleding heeft Tas & Meer een mooie collectie, ook op het gebied van portemonnees beschikt de winkel over diverse merken in verschillende modellen en groottes. Van de klassieke portemonnee tot het Secrid-model. 

SECRID-MODEL Secrid is een kleine versie en een relatief jong merk van Nederlandse bodem. Er wordt steeds meer betaald met de pinpas of creditcard, dus het is de ideale vervanger voor de traditionele portemonnee. Het biedt voldoende ruimte om alle favoriete pasjes mee te nemen, net als briefgeld en bonnetjes. Het grootste voordeel is de aluminium behuizing. Deze houdt radiosignalen tegen en voorkomt het ongewenst uitlezen van RFID-kaarten.”


WELKOM In de winkel in Zeist staan Marijke, Tatiana en Floor klaar om u te verwelkomen en adviseren.

Tas & Meer aan de Slotlaan 196 in Zeist is op maandag geopend van 13.00 uur tot 17.30 uur en op dinsdag tot en met vrijdag van 10.00 uur tot 17.30 uur. Op zaterdagen gaat de deur om 10.00 uur open en om 17.00 uur dicht.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie