MSD’ers steken hun handen weer uit de mouwen

1 oktober 2021 om 12:25 Overig

DE BILT Onder het motto ‘Handen uit de Mouwen’ bieden medewerkers van MSD komende maand opnieuw een helpende hand aan goede doelen en projecten in en rondom de locaties van MSD in De Bilt. 

Handen uit de Mouwen is het jaarlijks terugkerende vrijwilligersproject van MSD. Elk jaar gaan honderden medewerkers in werktijd een dag klussen of organiseren een dagje uit voor mensen die dat zelf niet meer kunnen. MSD regelt alle activiteiten en neemt ook alle kosten voor haar rekening.

‘Met dit project geven we invulling aan onze lokale maatschappelijke betrokkenheid’, zegt algemeen directeur Ben Lucas van MSD. ‘Met hun dagelijkse werk leveren onze collega’s al een bijdrage aan een gezondere wereld, maar MSD wil ook een goede buur zijn voor de omgeving. Ik ben er trots op dat onze collega’s met zoveel enthousiasme meedoen’.

Op 4 oktober vindt op het Reinaerde Dagcentrum De Heygraeff in Woudenberg een bijzonder evenement plaats. MSD-medewerkers uit De Bilt organiseren die dag een pannenkoekenfeestdag. Extra feestelijk omdat er al bijna twee jaar nauwelijks evenementen en feestjes hebben kunnen plaatsvinden.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie