Symposium in Rehoboth over autisme in een relatie

15 maart 2019 om 09:44

EDE In zalencentrum Rehoboth in Ede vindt op vrijdag 10 mei van 10.00 tot 14.00 uur een symposium gehouden over autisme in een relatie.


Ben Zijl (auteur van onder andere 'Eenzame vrouwen'), Ton Twigt, Marieke de Bruin-Nobel en Gerdien van Wijk-Boeve (therapeuten/behandelaars bij Deviaa) hopen door middel van een symposium de betreffende doelgroep bij te praten over facetten waarop regelmatig problemen en/of lijdensdruk ervaren wordt.


Onderwerpen die aan bod zullen komen zijn onder andere: intimiteit en seksualiteit, autisme-gerelateerde problematiek in het gezin en het Cassandra syndroom. Het symposium bestaat uit een lezing en aansluitend een workshopronde met als onderwerp 'Wat betekent het als er sprake is van autisme in je relatie?'

Daarnaast krijgen deelnemers de kans om (persoonlijke) vragen te stellen aan een van de sprekers. Aanmelden voor het symposium kan via secretariaat@deviaa.nl.

Meer informatie over het symposium is verkrijgbaar bij G. van Wijk-Boeve, telefoonnummer 078-4444000 of via gvanwijk@deviaa.nl.


w deviaa.nl