Kwaliteit is belangrijk, maar het oog wil ook wat.
Kwaliteit is belangrijk, maar het oog wil ook wat. Slapen.nl

'Een bed is een belangrijke aankoop'

19 maart 2019 om 14:24

Boxspring als blikvanger in
de slaapkamer

EDE Goed slapen is belangrijk voor lichaam en geest. Niet alleen het lichaam herstelt na een goede nachtrust. Ook de hersenen wassen tijdens het slapen als het ware schoon. Aan het woord is Roland Ballast van Ballast Slapen. ,,Bij Ballast Slapen krijgen cliƫnten dan ook persoonlijk advies bij het zoeken naar een nieuw bed. En met boxsprings vanaf 998 euro bieden wij tevens een comfortabele instapprijs."

In de winkel aan de Arnhemseweg 6 in Ede heeft Ballast Slapen verschillende opstellingen staan, zodat klanten de bedden even kunnen uitproberen. Hierdoor kunnen ze ervaren welke steun een matras geeft en hoe comfortabel een bed ligt. Op alle slaapsystemen biedt Ballast Slapen een goede prijs-kwaliteitverhouding. ,,We zullen altijd met onze klanten in gesprek gaan om te horen wat zij precies zoeken in een bed. Onze zestig jaar ervaring op het gebied van slapen zal daar zeker bij helpen. Het is een belangrijke aankoop, zeker ook voor uw gezondheid. Met een nachtrust van zo'n acht uur liggen we hier toch een derde van ons leven in en het is belangrijk uitgerust op te kunnen staan."

CINDERELLA Kwaliteit is belangrijk, maar het oog wil ook wat. Een boxspring als blikvanger in de slaapkamer. Cinderella is bij veel mensen al jarenlang bekend om hun kwaliteit in dekbedovertrekken en hoeslakens. Cinderella heeft daarnaast ook een boxspringlijn ontwikkeld. Van het oer-Hollandse merk heeft Ballast Slapen enkele modellen in de showroom staan. Met keuze uit de betere pocketveringen, of koudschuim matrassen. Tevens is er de keuze uit verschillende toppers die het slaapcomfort compleet maken. Cinderella biedt een hoogwaardige afwerking en keuze uit wel zestig stofsoorten en kleuren. De boxsprings zijn zowel in een vlakke- als in een elektrische uitvoering te krijgen. ,,De medewerkers in de showroom geven graag meer informatie over dit merk in de collectie. Belangstellenden zijn van harte welkom voor een persoonlijk advies, waarbij zij zich tevens kunnen oriƫnteren op een goed slaapsysteem."

ZESTIG JAAR Ballast Slapen heeft naast de complete slaapsystemen ook lattenbodems, matrassen, toppers, dekbedden, kussens en een zeer ruime keuze bedtextiel in het assortiment. Ook voor de speciale, afwijkende maten van matrassen voor bijvoorbeeld campers, caravans en boten kunnen klanten bij Ballast Slapen terecht. ,,Wij bestaan als familiebedrijf uit Ede al zestig jaar. Inmiddels zijn wij als derde generatie met veel enthousiasme werkzaam in het bedrijf. Kom gerust eens langs voor advies, wij staan voor u klaar."

Roland en Esther Ballast

Arnhemseweg 6, Ede

0318-610091

www.ballastslapen.nl