Neede - Op donderdagavond 11 juni is er een overleden vrouw gevonden in een woning aan de Thoomsenweg in Neede. 

Volgens de politie is de vrouw door geweld om het leven gekomen. Er is inmiddels ÈÈn verdachte aangehouden. De man wordt gehoord op het politiebureau. Wat er precies is gebeurd, is nog onbekend. De politie is een groots onderzoek gestart.

De politie heeft het gebied rondom de woning, zoals het grasveld ervoor en enkele straten er omheen, ruim afgezet. Er zijn witte schermen neergezet en er is een PD-unit geplaatst.
Neede - Op donderdagavond 11 juni is er een overleden vrouw gevonden in een woning aan de Thoomsenweg in Neede. Volgens de politie is de vrouw door geweld om het leven gekomen. Er is inmiddels ÈÈn verdachte aangehouden. De man wordt gehoord op het politiebureau. Wat er precies is gebeurd, is nog onbekend. De politie is een groots onderzoek gestart. De politie heeft het gebied rondom de woning, zoals het grasveld ervoor en enkele straten er omheen, ruim afgezet. Er zijn witte schermen neergezet en er is een PD-unit geplaatst. anp / Ginopress

Aanhouding na vondst van dode in woning in Neede

12 juni 2020 om 11:14

NEEDE (ANP) In een woning in de Gelderse plaats Neede is donderdag aan het begin van de avond een dode vrouw aangetroffen. De politie heeft kort daarna bij de woning een man aangehouden als verdachte.
De politie ging kijken na een melding dat er iets in de woning was gebeurd. Het slachtoffer is door geweld omgekomen, zei een woordvoerster.
Meer informatie kon ze nog niet geven.