Gewonde bij vechtpartij in Barneveld

29 juni 2020 om 11:47

BARNEVELD Bij een vechtpartij aan de Anjelierstraat in Barneveld is zondagmiddag een man gewond geraakt.

De vechtpartij vond rond 14.00 uur plaats. Onder meer de politie en een ambulance waren snel aanwezig. Hoeveel personen bij de vechtpartij betrokken waren, is nog niet door de politie bekendgemaakt. Een man raakte in elk geval gewond aan zijn hoofd. Ambulancemedewerkers onderzochten hem en brachten hem vervolgens naar het ziekenhuis.
De politie is nog geruime tijd in de woning aanwezig geweest, maar wil in verband met het onderzoek geen nadere informatie kwijt over de toedracht van de vechtpartij. Mogelijk ligt de oorzaak ervan in de relationele sfeer.


Toon Hermans Salon weer helemaal open

BARNEVELD Bezoekers van de inloopmiddagen van de Toon Hermans Salon Barneveld hoeven zich vanaf deze week niet meer aan te melden. Dat heeft een woordvoerder bekendgemaakt. De afgelopen weken was het inloophuis voor mensen met kanker en hun naasten beperkt geopend. De inloopmiddagen zijn op dinsdag-, woensdag-, en donderdagmiddag vanaf 14.00-16.30u. Op iedere woensdagmorgen is er een workshop Creatief van 10.00-12.00 uur. ,,Uiteraard houden wij ons aan het protocol van het RIVM en onze overkoepelende organisatie IPSO. Onze vrijwilligers staan als vanouds voor de mensen klaar met een lekker kopje thee of koffie en bieden een luisterend oor.´´


Verloren & Gevonden

Verloren: gouden trouwring, op 28 juni in Barneveld, 0646-118259


Inzameling voor Voedselbank

BARNEVELD De eerstvolgende inzameling van goederen voor de Barneveldse Voedselbank wordt komende zaterdag (4 juli) gehouden op twee locaties : Goede Herderkerk, Jan Seppenplein 70, van 9.00 -12.00 uur; Immanuëlkerk, Achterdorpstraat 5, van 10.00 -12.00 uur. ,,Op dit moment zijn er in Barneveld ongeveer 110 gezinnen elke week afhankelijk van de Voedselbank voor een levensmiddelenpakket. Inclusief kinderen gaat het dan om ruim 350 personen´´, aldus een woordvoerder. ,,De verwachting is dat de komende maanden meer en meer Barnevelders noodgedwongen een beroep op de Voedselbank zullen gaan doen.´´ Aan de volgende artikelen bestaat momenteel grote behoefte: houdbare melk, rijst, toiletpapier (4-rol), limonadesiroop; groenteconserven (ook kleine blikjes/potjes voor 1 en 2-persoonshuishoudens).


Aangepaste dienstregeling

BARNEVELD Vanwege werkzaamheden aan het sport in Amersfoort, geldt tussen 22 juli en 2 augustus een aangepaste dienstregeling voor de Valleilijn. Er rijdt in deze periode eenmaal per uur een trein op het gehele traject.