Afbeelding
Politie

Buurtbewoners houden inbreker aan in Lunteren

29 juni 2020 om 12:35

LUNTEREN In een woning in Lunteren is in de nacht van zondag op maandag een inbraak gepleegd. Buurtbewoners waren alert en konden direct een van de verdachten aanhouden. De bewoners gaven aan dat een tweede verdachte was gevlucht. Na een zoekactie in samenwerking met de hondengeleider en de luchtvaartpolitie, kon de politie ook de tweede verdachte aanhouden.


14-jarige neergestoken, zes tieners aangehouden

GOES (ANP) Zes minderjarigen van 15 en 16 jaar uit Vlissingen en Middelburg zijn aangehouden in verband met een steekincident in Goes, waarbij zondag een 14-jarige jongen uit Middelburg gewond raakte. Hij is in het ziekenhuis aan zijn verwondingen behandeld. Ook hoopt de politie aan de hand van camerabeelden te kunnen zien wat er precies is gebeurd.



kers zochten in het water vergeefs naar het gebruikte wapen.


Het steekincident gebeurde rond 21.00 uur op de J.A. van der Goeskade in Goes. Daar is sporenonderzoek gedaan en zijn getuigen gehoord. Ook hoopt de politie aan de hand van camerabeelden te kunnen zien wat er precies is gebeurd. Duikers zochten in het water vergeefs naar het gebruikte wapen.

De zes verdachten zijn vijftien en zestien jaar. Ze zitten in een politiecellencomplex en worden maandag gehoord over het steekincident.