Afbeelding

Fenny (91) en Cocky (90) nemen afscheid van de gym

22 januari 2023 om 20:36 Gymnastiek

DE BILT Het komt niet zo vaak voor, dames die tot een hoge leeftijdvan boven de de 90 blijven gymmen bij een sportvereniging. Bij Gymo!nt De Bilt namen echter afgelopen week twee krasse negentigers afscheid. Fenny en Cocky begonnen respectievelijk in 1964 en 1980 bij destijds CSV Fraternitas. 

Elke week werd er gegymd en het sociale aspect werd zeker niet vergeten. Maar als je beiden de 90 jaar bent gepasseerd dan komt er toch een keer een einde aan je gym carrière bij de plaatselijke sportvereniging. Ondanks hun hoge leeftijd kwamen zij trouw elke week op les, bijna 60 en 43 jaar lang. En in al die jaren zijn zij ook heel betrokken geweest bij de club en hebben zij vele hand- en spandiensten verricht. De club is dan ook heel trots dat zij zolang bij hun hebben mogen en kunnen gymmen.

Op woensdag 21-12 j.l. was het de laatste les voor Cocky ter Laak en Fenny Slingerland (beiden midden op de foto) en werden zij door trainster Lisette en de twee damesgroepen in het zonnetje gezet. Bijzonder was het dat ook hun allereerste turntrainer Jan Brouwer (84) hier bij aanwezig kon zijn!.

Ook zo fit blijven? Er is nog volop plaats . Meld je aan voor een gratis proefles van Blij (f) Fit, en kijk op de site van www.gympoint.nl/gympoint-de-bilt

Bellen kan natuurlijk ook ; Lisette van Wijk (trainster) 030-2203164.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie