15-20 van Jeroen de Groot
15-20 van Jeroen de Groot Fred van Ettikhoven

DOS Westbroek legt ook ODIK over de knie en wint met 18-23

22 januari 2023 om 14:20 Korfbal Deel je nieuws

WESTBROEK Met een eenmalige afwezigheid van  aanvoerder Tim Nap werd afgelopen zaterdag door DOS Westbroek de wedstrijd tegen ODIK uit Barneveld afgewerkt.  ODIK, een constante middenmoter, moet het dit seizoen voornamelijk hebben van de afstandsschoten.  Het korte spel onder de korf laat nogal eens te wensen over.

En daar maakte DOS dankbaar gebruik van. Ondanks dat ODIK redelijk bleef aanhaken had DOS geen kind aan het team uit Barneveld. Het was dan ook leuk om te zien, dat ook vanaf de DOS kant, er veel gescoord werd door soms prachtige afstandsschoten.

Ondanks dat er de hele partij weinig spanning op de wedstrijd leek te staan,   begon DOS toch weer wat gemakzuchtig en rommelig aan de 2e speelhelft. Daarnaast viel de man in vorm, Jeroen de Groot met een vervelende knie blessure,  vlak voor tijd uit.

Hierdoor, met volgende week zaterdag om 18:10 uur in Maartensdijk, de topper tegen de nummer 1 Avanti op het programma. Toch nog wat werk aan de winkel in Westbroek.

Fred van Ettikhoven

Matthijs de Rooij 7, Robin de Rooij 5, Jeroen de Groot 4, Bob Gerritsen 3, Anniek Stokhof 1, Floyd van Keulen 1, Linda Nap 1, Lisa Rademakers 1.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie

Meest gelezen

advertentie