DOS Speelt in het zwart - Schot Tim Houtman
DOS Speelt in het zwart - Schot Tim Houtman Fred van Ettikhoven

DOS kimt naar 4e plek door wist op concurrent SDO

11 februari 2024 om 11:58 Sport Deel je nieuws

WESTBROEK DOS Westbroek deed afgelopen zaterdag goede zaken door te winnen van naaste concurrent SDO uit Kamerik. Hierdoor is het team van coach Hazendonk en Mahadew Missier op geklommen naar een 4e plek. 

DOS werd in Kamerik welkom geheten in de overvolle sporthal die omgedoopt was tot “Fort Oranje”, om aan te treden tegen de “Oranje Superboeren” uit Kamerik. DOS, dat dit keer in het Zwart speelde, begon strijdbaar en was van af het eerste moment de betere partij. Thuis was het team uit Westbroek tegen SDO nog de bietenbrug op gegaan door niet of nauwelijks te scoren in de 2e speelhelft. 

Maar dat zat er deze avond niet in. Ondanks dat beide partijen wat zenuwachtig begonnen en uitstekend verdedigden, kwam het team uit Westbroek al vlot op een 1-5 voorsprong. Waarna het even leek op een Status Quo, want er werd vervolgens 12 minuten door beide teams niet gescoord. DOS ging met een voorsprong van 3-7 de kleedkamers in en kwam er ook weer flitsend uit. 

Ze liepen vervolgens snel uit naar een 6-14 voorsprong en sloten de wedstrijd na een voortreffelijke 2e helft met een 9-19 winst af. De Oranje Superboeren kwamen deze keer niet uit Kamerik maar uit Westbroek. 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie