Stichtsche Rugby heeft sinds kort een eigen veld maar een kleedkamer en een eigen clubhuis is er nog niet. De crowdfunding voor een eigen tinyhouse clubhuis is gestart.
Stichtsche Rugby heeft sinds kort een eigen veld maar een kleedkamer en een eigen clubhuis is er nog niet. De crowdfunding voor een eigen tinyhouse clubhuis is gestart. SRFC

Stichtsche Wolven hebben een nieuw thuis

24 oktober 2021 om 12:55 Sport Deel je nieuws

Na een geweldig verblijf bij de hockeyers van SCHC, waarin de jeugd rugbyclub van één naar zes teams groeide werd het tijd voor een veld met officiële afmetingen. Het veld bij SCHC was na jaren goede verzorging een mooie rugby grasmat. Helaas was het veld te klein voor officiële rugbywedstrijden en was uitbreiding niet mogelijk. Om als club te kunnen groeien, hebben de Wolven van de Stichtsche Rugby Football Club het aanbod van een veld bij FC De Bilt aangenomen. In samenwerking met de gemeente en FC De Bilt is SRFC op 1 september 2021 verhuisd naar sportcomplex Weltevreden in de Bilt.

De Wolven hebben hier een eigen ingang met fietsenrekken en een parkeerplaats. Een perfecte thuisbasis maar het ontbreekt nog aan een opslag voor alle trainingsspullen en een schuilplek bij slecht weer. De bouw van een tinyhouse is hiervoor een goede oplossing. Om dit tinyhouse te financieren zijn de wolven een crowdfunding-actie gestart. We nodigen iedereen die hierover meer wil weten uit om een kijkje te nemen op www.srfctinyhouse.nl.

Elke bijdrage om ons streefbedrag te halen, is van harte welkom. Want zoals het hoort bij een (h)echt (rugby)team kunnen we ons doel alleen bereiken door samen te werken. We zijn dan ook heel blij met de bijdragen van lokale bedrijven als Achterberg (infra) en Van Miltenburg (café). Vergeet niet: alleen ga je sneller maar samen kom je verder.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie