Tennissen bij Helios nu nog aantrekkelijker

14 februari 2022 om 21:44 Sport Deel je nieuws

Nieuwe (jeugd)leden krijgen enorme korting, nieuwe tennisschool (Smash) en een Tennis Toppers Vakantiekamp voor de jeugd.

Tennissen bij Helios (Kees Boekelaan 8a) wordt nóg leuker! Nieuwe leden die zich inschrijven vóór 1 maart a.s. krijgen enorme kortingen op hun contributie: 50 euro voor jeugd en 60 euro voor senioren. Kom naar één van de leukste tennisparken en tennisverenigingen in de regio De Bilt/Bilthoven en leer tennissen, train tot een nóg hoger niveau, speel een leuk tennispotje, geniet van het après-tennis en van een sociale tennisclub. Want naast tennistoernooien worden ook andere activiteiten georganiseerd. Veel informatie is te vinden op onze website https://www.helios-bilthoven.nl/tv_helios_centrum. Daarnaast plaatsen we berichten op het platform De Bilt Online. De opening van het tennisseizoen op onze mooie gravelbanen staat gepland voor zondag 3 april a.s. En aanmelden als nieuw lid kan heel gemakkelijk! Stuur een e-mail naar: ledenadministratie@helios-bilthoven.nl, en dan volgt de rest vanzelf.

De tennislessen bij Helios starten in de week van maandag 4 april. Inschrijven voor de tennislessen gaat via onze nieuwe Tennisschool Smash (https://tennisschoolsmash.nl). Smash geeft tennisles aan jong, oud, beginnend en gevorderd. Aan jeugdleden van Helios die willen lessen geeft het Helios bestuur bovendien een leuke subsidie op de trainingskosten en daarnaast is er één keer per maand voor jeugdleden ook nog een leuke, extra tennisactiviteit verzorgd door Smash. EN NIEUW...!! Tennisschool Smash gaat op de banen van Helios in de laatste week van de zomervakantie (15-18 augustus 2022) een Tennis Toppers Vakantiekamp organiseren (https://www.tennistopperskamp.nl). Het is bedoeld voor kinderen en jongeren met een leeftijd tussen 5 en 16 jaar, die lid zijn van een tennisvereniging in de regio Utrecht. Om mee te doen aan het Tennis Toppers Kamp hoef je echter niet per sé lid te zijn van een Smash vereniging. En... je kunt je nu al inschrijven via de Helios editie op de Tennis Toppers website van Smash.

Kortom, laat je (nieuwe) tennisracket óók eens genieten van het tennis! Bij Tennisvereniging Helios ben je altijd van harte welkom!!

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie