Schot Marloes van Ettikhoven
Schot Marloes van Ettikhoven Fred van Ettikhoven

DOS weet zich geen raad met fysiek spel van FIKS 25-19

19 november 2023 om 14:03 Sport Deel je nieuws

DOS Westbroek nam het afgelopen zaterdag op tegen CKV FIKS in en uit Oegstgeest. Een ploeg die afgelopen seizoen een beetje onverdiend degradeerde uit de Korfbal League 2 en, door die ervaring, zeker dit jaar één van de titelkandidaten is.

Na de mooie en spannende pot van vorige week wilde ook de Westbroekers laten zien dat ze dit jaar weer voor het hoogste podium plekje willen gaan.

FIKS begon de wedstrijd erg actief maar was nauwelijks productief. De Oranje Hemden uit Westbroek daarentegen wisten hier wel raad mee en liepen al gauw uit naar een 2-5 voorsprong. Met name vanaf de FIKS kant deed men er alles aan om DOS uit hun spel te krijgen. DOS bleef hun eigen spel spelen maar lieten zich langzaam toch steeds wat meer op naaien door het fysieke spel van FIKS. Na een kwartier was de stand weer rechtgetrokken (6-6) en schakelende FIKS nog een tandje bij. DOS bleef het proberen maar kon niet meer aanhaken. In de 2e speelhelft ging het behoorlijk gelijk op maar de 2 punten bleven helaas achter in Oegstgeest. 25-19 (13-8)

Robin de Rooij 6, Mathijs de Rooij 4, Linda Nap 2, Tim Nap 2, Jeffrey Vlietstra 2, Lisa Rademakers1, Marloes van Ettikhoven 1, Floyd van Keulen 1

Fred van Ettikhoven

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie