Afbeelding
Esther van Kempen

NOVA grijpt naast de punten in Delft

19 november 2023 om 14:49 Sport Deel je nieuws

Deze zaterdag stonden de wedstrijden van de selectie tegen de korfbalclub uit Delft op het programma. Nova 2 had tijdens de wedstrijd moeite om tot scoren te komen en kon niet boven de 9 goals uitkomen. Helaas lukte DES 2 dit wel. Eindstand 13-9.

DES 1 heeft net als Nova 1 twee punten gepakt tijdens de eerste speelronde van het zaalseizoen. Helaas bleek DES 1 ook deze week de sterkere ploeg.

DES wist de score te openen en een hoog schotpercentage te halen. Dankzij goede goals van Sam Groenewold en Eline van der Weerdt kon Nova alsnog aansluiting vinden. Ruststand: 13-10.

Na de rust scoorden beide teams om en om. In de slotfase wist DES toch weer een stap bij te zetten door de aanval van Nova te ontregelen met slim achterverdedigen. Aanvallend kon DES, ondanks het goede verdedigende werk van Nova, het gat toch vergroten. Eindstand: 24-19.

Volgende week staan de uitwedstrijden tegen KZ Danaïden in Leiden op het programma. KZ Danaïden 1 heeft op dit moment nog geen punten weten te bemachtigen in de competitie.

(Coen van Eck)

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie