Hoe ziet u de circulaire samenleving?
Hoe ziet u de circulaire samenleving? Provincie Utrecht

Denk mee over de toekomst van onze circulaire samenleving

28 maart 2024 om 10:36 Duurzaamheid

PROVINCIE De provincie streeft naar een circulaire samenleving. Een samenleving waarin we zuinig en efficiënt omgaan met onze spullen en onze grondstoffen, waarbij we verspilling vermijden en onze afhankelijkheid van toelevering uit het buitenland verminderen. De provincie wil graag weten wat u daarvan vindt door middel van een enquête.

Een circulaire samenleving is een duurzame manier van leven. Hierbij streven we naar het minimaliseren van afval en het efficiënt gebruiken van natuurlijke hulpbronnen. Dit bereiken we door producten te hergebruiken, repareren of recyclen na gebruik. Hierdoor worden de materialen waaruit de producten bestaan, steeds opnieuw benut. Daarnaast wordt de afhankelijkheid van toelevering uit het buitenland verminderd door lokale productie en door stimuleren van hergebruik. Het doel is een evenwicht te creëren tussen het welzijn van mensen, de economie en het behoud van onze planeet.

Wat vindt u?

Denk mee over de toekomst van onze circulaire samenleving! De provincie Utrecht id benieuwd naar uw mening. Wat vindt u dat de provincie moet doen op het vlak van circulariteit? Zij nodigen alle bewoners van de provincie Utrecht uit om deze enquête in te vullen. Meedoen kan tot tot 5 mei. Uw mening en ideeën zijn belangrijk voor het ontwerp.

Vul de enquête in via: https://formulieren.provincie-utrecht.nl/provincieutrecht1/enquete-contemplatie-circulaire-samenleving/.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie