Miljoenenjachtpresentatrice Linda de Mol.
Miljoenenjachtpresentatrice Linda de Mol. Roy Beusker

Inwoners Bilthoven jagen op miljoenen in Postcode Loterij Miljoenenjacht

15 maart 2024 om 13:15 Overig

BILTHOVEN Zondagavond 31 maart is de ontknoping te zien bij SBS6 Een spannend vooruitzicht voor vijftig inwoners van Bilthoven uit postcodegebied 3721. Zij nemen plaats in de studio van Postcode Loterij Miljoenenjacht en strijden om prijzen tot wel vijf miljoen euro. Of de inwoners van Bilthoven daadwerkelijk in de prijzen vallen, is zondag 31 maart vanaf 19.55 uur te zien bij SBS6.

Mustafa is één van de gelukkigen die een uitnodiging voor Miljoenenjacht heeft ontvangen. “Een leuke verrassing natuurlijk. We kijken Miljoenenjacht altijd met het gezin. Bij veel mensen leeft het en zeker ook bij ons!” deelt hij enthousiast. Hij gaat met zijn vrouw naar de opname. Op de vraag wat hij zou doen als hij in de studio staat, antwoordt hij eerlijk: “Ik heb me nog niet echt voorgesteld hoe het zou zijn. Ik denk dat ik een koffer zou kiezen en hoop dan op de BMW. Ik laat het van moment en mijn gevoel afhangen welke koffer ik dan kies.”

Als het Mustafa lukt om de finale te bereiken en een mooi geldbedrag mee naar huis te nemen heeft hij wel een idee wat hij met het geld gaat doen. Mustafa gelooft in het teruggeven. Hij vertelt: “Ik denk dat als iets aan mij wordt gegeven, ik ook een deel aan een ander terug moet geven. De helft teruggeven en de andere helft investeren.” Mustafa is ondernemer en kinderboekenschrijver. En natuurlijk wil hij een cadeau voor zijn vrouw en dochter kopen.

Kans op geldprijzen tot wel 5 miljoen euro 

De vijftig inwoners van Bilthoven zijn samen met inwoners van negen andere wijken uit heel Nederland aanwezig in de studio. Eén van de 500 aanwezigen maakt kans de studio als miljonair te verlaten. Diegene neemt in de finale plaats aan de desk naast Linda de Mol om het ‘Gouden Koffer Spel’ te spelen. Door de bekende gouden koffers te openen, maakt de finalist kans op een geldbedrag dat kan oplopen tot wel vijf miljoen euro.

De uitzending van Postcode Loterij Miljoenenjacht met daarin de inwoners van Bilthoven is zondag 31 maart vanaf 19.55 uur te zien bij SBS6.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie