Eerder dit jaar kreeg de winkel van Mastwijk Tweewielers in Bilthoven een grondige make-over
Eerder dit jaar kreeg de winkel van Mastwijk Tweewielers in Bilthoven een grondige make-over www.sterkerinbeeld.nl

Volop fietsplezier voor jong en oud

15 december 2021 om 10:28 Overig

BILTHOVEN Fietsen, wat is het toch heerlijk. Met de wind in de haren, actief bezig zijn in de buitenlucht. Het geeft een gevoel van vrijheid en het is ook nog goed voor de gezondheid. In de natte, koude herfst- en wintermaanden blijft de fiets vaak toch wat langer binnen staan. Dit is daarom het uitgelezen moment om uw fiets langs te brengen bij de fietsspeciaalzaak voor een onderhoudsbeurt. Zo staat uw fiets startklaar om op te stappen zodra het mooie weer zich weer laat zien.

ONDERHOUD EN REPARATIE Mastwijk Tweewielers in Bilthoven is dé specialist als het gaat om reparatie of onderhoud aan uw fiets. Het zeer ervaren team van monteurs staat voor u klaar om u te helpen. Het is aan te raden om hiervoor een afspraak te maken zodat u uw fiets niet lang kwijt hoeft te zijn. Mastwijk heeft een groot assortiment aan onderdelen op voorraad. Kunt u de mobiliteit van uw fiets tijdelijk niet missen, dan kunt u bij de afspraak aangeven van een leenfiets gebruik te willen maken.

AANSCHAF Behalve reparaties en onderhouds- of servicebeurten, kunt u bij Mastwijk Tweewielers ook terecht voor een tweedehands fiets of een nieuwe (elektrische) fiets. Denkt u erover na om voor het voorjaar een nieuwe fiets aan te schaffen, dan is het raadzaam om nu alvast naar de winkel te gaan en uw wensen kenbaar te maken. Op heel veel fietsen zit momenteel een lange levertijd. Wilt u zich ervan vergewissen dat u in het voorjaar op een splinternieuwe fiets zit, haast u dan nu naar de winkel. Mastwijk Tweewielers heeft fietsen in elk segment, denk hierbij aan mountainbikes en racefietsen, maar ook voor een stadsfiets, elektrische fiets of kinderfiets bent u bij Mastwijk op de juiste plek.

WARM EN DROOG Voor een ieder die in deze koude maanden graag warm wil blijven op de fiets, biedt Mastwijk Tweewielers een uitgebreid assortiment aan van warme handschoenen, jassen, broeken, been- en armwarmers, schoenen en fijne thermosokken. Ook zijn er waterdichte fietstassen en laptoptassen verkrijgbaar, handig voor als u bijvoorbeeld met de fiets naar het werk gaat of als u nog op zoek bent naar een geschikt cadeautje voor onder de kerstboom.

BANDEN Mocht u het lastig vinden om op de gladde wegen te fietsen, dan kunt u ervoor kiezen om winterbanden onder uw fiets te laten plaatsen. Deze banden hebben meer kleefkracht op de weg en zorgen ervoor dat u minder gladheid ervaart. Mocht u ervoor kiezen om winterbanden onder uw fiets te laten monteren, dan biedt Mastwijk Tweewielers de service om uw zomerbanden aldaar op te slaan. U betaalt hiervoor slechts eenmalig montagekosten. De opslag zit bij de prijs inbegrepen. Ook heeft Mastwijk een grote voorraad aan diverse andere banden, zoals bijvoorbeeld anti-lekbanden. 

KINDEREN Leren fietsen op een goede fiets is belangrijk. Mastwijk Tweewielers biedt daarom volop keuze uit diverse loopfietsen en (tweedehands) fietsen voor kinderen. Maar ook kinderstoeltjes en alle toebehoren om de kleine op uw eigen fiets mee te nemen vindt u bij Mastwijk. Een helm kan hierbij natuurlijk niet ontbreken. Kom naar de winkel en laat u adviseren.

ZADELMETING Heeft u ook wel eens last van zadelpijn, of een doof gevoel tijdens het fietsen? Een zadelmeting zou u kunnen helpen. Er zijn namelijk diverse, speciale zadels die dat gevoel kunnen verlichten. Mastwijk Tweewielers heeft de know-how in huis om u hierover te adviseren. 

MAKE-OVER Wist u trouwens dat achter de gevel aan de Oude Brandenburgerweg 4 in Bilthoven een heel grote winkel schuilgaat? Afgelopen maart heeft de winkel een grondige make-over ondergaan. De indeling is gewijzigd en de gehele winkel is gemoderniseerd. Kom gerust eens langs om de prachtige, ruime winkel te bekijken. 

OPENINGSTIJDEN Zolang de corona maatregelen gelden is Mastwijk Tweewielers van dinsdag tot en met zaterdag geopend van 08:00 tot 17:00 uur. Ook tussen kerst en oud op nieuw zijn zij gewoon open. Kijkt u voor de actuele openingstijden op www.mastwijktweewielers.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie