Afbeelding
-

Vrijwilliger PR/communicatie gezocht voor Alzheimer Zeist e.o.

Overig

Alzheimer Nederland, afdeling Zeist en omstreken is is dringend op zoek naar een bestuurslid voor PR/Communicatie en Voorlichting. Ben je goed in PR/communicatie en voorlichting? Dan maakt de organisatie graag gebruik van je diensten!

Het bestuur zoekt een bestuurslid voor het verzorgen van de communicatie rond de activiteiten zoals de Alzheimer Cafés, voorlichtingsbijeenkomsten en Wereld Alzheimer Dag. Ook het adviseren over hoe ze de doelgroep, mensen met dementie en hun naasten, kunnen bereiken en het opstellen van persberichten, afdelingsnieuwsbrieven en vacatures hoort erbij.

Voor de sociale media en de website is binnen de regio al een vrijwilliger.

Voor de Voorlichting verwacht men o.a. uitbreiding van de voorlichtingsactiviteiten in de regio, het coördineren van aanvragen voor voorlichting en de informatie-stands. Het bestuur organiseert in de gemeenten Zeist, Bunnik, Wijk bij Duurstede, De Bilt en Utrechtse Heuvelrug activiteiten. Er wordt eens in de 6 weken vergaderd.

Ook mensen met weinig bestuurlijke ervaring kunnen reageren, Alzheimer Nederland biedt cursussen en trainingen. Voor nadere informatie kun je met de voorzitter bellen 06 53 25 00 03 of met de belangenbehartiger 06 52371566.
Sollicitaties kun je naar de secretaris, Ina van Ravenswaaij, mailen: zeist@alzheimer-nederland.nl

advertentie