Een onvergetelijke ontmoeting tussen Femke en burgemeester Sjoerd Potters.
Een onvergetelijke ontmoeting tussen Femke en burgemeester Sjoerd Potters. Samen voor de Bilt

Een onvergetelijke dag

Overig

Femke mag op bezoek bij de burgemeester

[De Bilt] Met een bezoek aan de burgemeester ging een lang gekoesterde wens van Femke in vervulling. Het werd een onvergetelijk uur, zowel voor Femke als voor de burgemeester.

[OPENHARTIG GESPREK] Klokslag 11.00 uur meldden Femke en begeleider van Reinaerde Lize Kraaijeveld zich bij de balie van Gemeente De Bilt. In stijl gekleed begaven ze zich naar het kantoor van de burgemeester, waar Femke eindelijk oog in oog stond met burgemeester Potters.

De ontvangst was hartelijk met thee en taartjes. Femke bleek een scherpe en volleerde interviewster, zonder blad voor de mond. Ze vroeg burgemeester Potters het hemd van het lijf. De burgemeester op zijn beurt, antwoordde openhartig op al haar vragen. Het werd een mooi gesprek.

[BUCKETLIST] De ontmoeting kwam voort uit een eerder gehouden online lunch, met cliënten van Reinaerde De Schaapskooi en gemeente ambtenaren. Femke vertelde toen dat het ontmoeten van de burgervader op haar bucketlist stond. Een ambtenaar die dit hoorde liet zich dit niet twee keer zeggen. Hij regelde een uitnodiging voor Femke op Jagtlust.

Met het afstrepen van dit punt op de bucketlist van Femke staan er nieuwe punten bovenaan, namelijk rijden op een olifant en een hand geven aan koning Willem Alexander. Mocht u een idee hebben hoe deze wensen in vervulling te laten gaan, dan houdt Femke zich aanbevolen.

[ONTMOETINGEN IN GEMEENTE DE BILT] De ontmoeting kwam tot stand mede dankzij Samen voor De Bilt. Deze stichting organiseert ontmoetingen tussen mensen uit verschillende werelden. Hiermee wil zij de maatschappelijke betrokkenheid in onze gemeente vergroten.

Wilt u ook een bijdrage leveren aan onze samenleving, neem dan contact op met Judith van Samen voor De Bilt. Dat kan via telefoonnummer 06 – 11 56 49 57 of door een mail te sturen naar info@samenvoordebilt.nl

advertentie