Afbeelding

Gi-ga-leuke activiteiten tijdens Kinderboekenweek

3 oktober 2022 om 10:32 Overig

Van 5 – 16 oktober is het Kinderboekenweek. Het thema is gi-ga-groen en bij de Bilthovense Boekhandel zijn er gi-ga-leuke activiteiten. Van een kleurwedstrijd tot een quiz en van een gi-ga-coole jungle escape met Michael Reefs tot sparen voor de schoolbibliotheek.

Bekende schrijvers

Eigenaresse Ike Bekking heeft verschillende schrijvers uitgenodigd. Michael Reefs trapt zaterdag 8 oktober af en is van 10 tot 12 uur aanwezig voor een jungle escape. Lucas van de Meerendonk is er van 14 tot 15 uur. Van Meerendonk, bekend van het jeugdjournaal, schreef het voorleesboek Pas op voor de billenbijter. Het boek bevat gi-ga-gruwelijk grappige versjes en sfeervolle illustraties.  Van 15 - 17 uur komt Marjo Hoedemaker vertellen over zijn boek Van Beestenboel tot Hokjesgeest. Hoedemaker woont en werkt al 60 jaar in DierenPark Amersfoort.  Als oud-hoofdverzorger loopt de liefde voor dieren als een rode draad door zijn leven. Vrijdag 14 oktober spelen Elisa Pesapane en Ivo de Wijs, naar het boek van Drs. P., de voorstelling ‘Bombong de kleine reus’. Het programma is te vinden op de website en in de winkel.

Gratis entreekaarten DierenPark Amersfoort

In het kader van de kinderboekenweek verloot de Bilthovense Boekhandel 4 gratis entreekaarten voor DierenPark Amersfoort. Om kans te maken moet je voor 16 oktober een kinderboek bij de Bilthovense Boekhandel kopen, de wedstrijdcoupon invullen en deze in de speciale doos in de winkel deponeren. Na 16 oktober wordt de winnaar bekend gemaakt. Let op: De Bilthovense Boekhandel is verhuisd. De nieuwe winkel vind je halverwege de Julianalaan aan de Vinkenlaan 2. 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie