Marina (links) en Birgit van Donelli naast een lekker warm aangeklede paspop.
Marina (links) en Birgit van Donelli naast een lekker warm aangeklede paspop. (c)
ZAKELIJK

De betere kwaliteit schoen? Bij Donelli slaag je altijd!

25 oktober 2022 om 11:59 Overig

BILTHOVEN Schoenwinkel Donelli is gesitueerd in het winkelhart van Bilthoven. Dat heeft een metamorfose ondergaan en is klaar om klanten uit de wijde regio te ontvangen. Met blauwe schijf is parkeren anderhalf uur lang gratis. Blijft u langer shoppen? Dan zet u de auto op de Boslaan. ,,Welkom.’’

EIGEN INKOOP Schoenwinkel Donelli is een individuele winkel, geen filiaal van een keten, en zorgt dus zelf voor de inkoop. De collectie is ongekend breed en toch bijzonder overzichtelijk. In de zaak van maar liefst vierhonderd vierkante meter vindt u een ruime sortering heren-, dames- en kinderschoenen. 

VERSTAND VAN ZAKEN De meeste mensen hebben wel ongeveer een idee over wat ze zoeken. De medewerkers van Donelli helpen de klant verder. Die hebben verstand van zaken en weten wat er te koop is. Dat is een van de grote verschillen tussen fysiek en online winkelen.


EIGENTIJDS Toch heeft Donelli een webshop. Klanten kopen soms een paar schoenen in de webshop en halen die zelf op. Dan passen ze nog even in de winkel om teleurstelling te voorkomen. Sommige merken vallen net wat kleiner dan andere. De webshop is ook prettig om de nieuwe najaarscollectie vast te bekijken in je luie stoel. En natuurlijk zijn er ook mensen die hun maat weten en online bestellen. Het kan allemaal.
Bij Donelli vind je voor elke gelegenheid een passende schoen. Van sportief tot gekleed; van chique pumps tot trendy sneakers. U hebt keuze uit vele bekende merken waaronder Gabor, Via Vai, Unica, Nubikk, Ugg, Puma en XSensible.

EXCLUSIEF IN DEZE REGIO In deze regio is Donelli exclusief verkooppunt van de Next Generation van Xsensible. Je loopt daadwerkelijk prettiger op deze bijzondere schoenen. Bij Donelli vind je naast de damescollectie ook de herencollectie van Xsensible.

STRETCHWALKER-CONCEPT Xsensible is een Nederlands schoenenmerk met inspiraties die ver buiten de landsgrenzen rijken. Zo is het Stretchwalker-concept ontwikkeld in Japan. Het land dat tradities en kennis in ere houdt voor het juiste evenwicht tussen lichaam en geest. De oorsprong van deze schoenen is dan ook gebaseerd op het balansprincipe van de traditionele Japanse slipper ‘Ippon-ba geta’. 

BALANSPUNT De unieke zooltechnologie van de stretchwalkers zorgt ervoor dat het lichaam een correcte houding aanneemt. Met het balanspunt in het midden van je schoen worden gewrichten minder belast. De voet wikkelt beter af en de druk wordt gelijkmatig verdeeld.

COMFORTABEL LOPEN Lopen wordt een buitengewoon comfortabele ervaring. Dit heeft echter niet alleen met de zooltechnologie te maken, maar ook met onze gepatenteerde stretchleer technologie. Elke Stretchwalker heeft Xsensible stretchleer. De verbazingwekkende elasticiteit geeft je maximale bewegingsvrijheid. De schoen voelt als een tweede huid.

VOOR HEREN Voor heren vindt u verder ondermeer schoenen van Floris van Bommel en Van Bommel, Skechers, Magnanni, Greve en Ugg. 

SCHAPENLEER Extra aandacht vraagt Donelli voor de met schapenleer gevoerde schoenen van Greve. Bij deze schoen wordt de schacht aan de zoolrand vastgenaaid. Deze maakwijze staat voor enorm comfortabel, lichtgewicht en voorzien van een los voetbed. De loopzool is honderd procent natuurrubber. Tussen de loopzool en schacht ligt een dun geperst siliconenlaagje voor extra demping en loopcomfort. De schacht is van zacht kalfsuède van een van de beste leerlooiers uit Italië. De voering is van schapenleer. Een waarschuwing is op zijn plaats. Koop deze schoenen pas en niet te groot. Hij gaat als een handschoen om de voet zitten.

WIND- EN WATERDICHT Wie er in herfst en winter graag op uittrekt kan eigenlijk niet zonder laarzen van Dubarry, verkrijgbaar voor dames en heren. Al ga je de hele dag in een emmer staan, je voeten blijven warm en droog. Aan deze laarzen hangt wel een prijskaartje, maar Donelli heeft klanten die al twintig jaar doen met een paar. Met Dubarry outdoor laarzen stap je stijlvol naar buiten, trotseer je elke ondergrond en doorsta je alle weersomstandigheden. Van de iconische Galway-laars tot en met de ruime keuze aan kleuren, pasvormen en andere stijlen, de ademende waterdichte outdoor laarzen met Gore-Tex technologie zijn onverslaanbaar.

KINDERSCHOEN Wat kinderschoenen aangaat vraagt de betrokken ondernemer aandacht voor de pasvorm. Als je als kind verkeerde schoenen draagt krijg je op latere leeftijd klachten. Een goed passende schoen is van belang voor het opgroeiende kind. Bij Donelli wordt de kindervoet eerst gemeten. Ook in dit segment is er een ruime keuze in schoenen van ondermeer Shoes Me, HIP, Vingino en Puma.

LEKKER WARM Zet de kachel maar een tikkie lager! Aan de vooravond van de koude maanden vindt u namelijk heerlijk warme accessoires voor de modebewuste vrouw die van comfort houdt. Poncho’s, jacks, jassen, bodywarmers, handschoenen, wanten en shawls. En niet te vergeten met de al maar stijgende energieprijzen: warme pantoffels die zo mooi zijn dat je niet kunt wachten tot de decemberfeesten! Verkrijgbaar voor heren, dames en kinderen.

Donelli schoenmode & accessoires

Vinkenlaan 4-6

3722 AJ Bilthoven

info@donelli.nl

030 - 2282191

www.donelli.com

 

Laarzen van Dubarry, met schapenleer gevoerde schoen van Greve en Xsensible Next Generation.
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie